IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
16:37 | 25 май 2020
Обновен: 02:19 | 14 април 2024

Свещеници в САЩ все повече пръскат с воден пистолет в службите заради Ковид-19

Преподобният Тим Пелк опитва да поддържа социално дистанциране

По материала работи: Слав Велев
Снимки: Facebook

Интересни кадри се появиха в социалната мрежа Фейсбук в последните дни. На първата от тях свещеник пръска с воден пситолет дете при кръщене. Дали е монтаж или не, само можем да гадаем, но сме склонни да вярваме на всичко, идващо от зад океана, след като сънародниците на президента Тръмп пиха дезинфектанти срещу коронавирус, след негов двусмислен призив. 

 

На втората римокатолически свещеник от американския град Детройт пръска богомолци със светена вода, но не по традиционния начин, а с воден пистолет. Така той опитва да поддържа социално дистанциране по време на пандемията Ковид-19.

 

Снимки, публикувани в социалната мрежа от църквата "Св. Амвросий", показват, че преподобният Тим ​​Пелк стреля с вода в прозорец на кола.

70-годишният свещеник носи маска, щит за лице и гумени ръкавици като допълнителни предпазни мерки, съобщава News 18, цитирана от Bulgaria ON AIR.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна