IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
11:28 | 6 юни 2020
Обновен: 20:36 | 28 март 2024

Автокино отваря в "Аспарухово"

Филми на открито ще има и в Летния театър

По материала работи: Слав Велев
Автокино отваря в "Аспарухово"

Автокино отваря във варненския квартал "Аспарухово". В Аспаруховия парк, на 9-ти и 11-ти юни зрителите ще имат възможността да видят романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“, голяма част от сцените на която са заснети от Яна Маринова, Александър Сано, Асен Блатечки и компания в морската столица.

 

На 10-ти юни ще е прожекцията на друг нашумял съвременен български филм – „Привличане“.

 

Автокиното се състои от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг за автомобили. В рамките на това затворено пространство посетителите могат да гледат филми в уединението и комфорта на своя автомобил.
Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота, изписана на екрана.

 

В същите дни любителите на киното ще могат да се насладят на интересни заглавия и в Летния театър, в Морската градина на Варна.

 

Прожекциите за автокиното в „Аспарухово“ ще бъдат на 9.06,10.06 и 11.06 от 21:00 часа и от 23:30 часа /пропускането на автомобили ще започва час по-рано/.

 

В Летния театър – на 9.06,10.06 и 11.06 от 20:30 часа.

 

Билетите са в продажба от днес на касата на Летния театър и на място в Аспаруховия парк /в дните на прожекции от 19:00 часа/.

 

Цената на билетите е 20 лв. за автомобил с до 2 лица и по 5 лв. за трети и четвърти човек в колата.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна