IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
08:33 | 15 юли 2020
Обновен: 14:31 | 25 април 2024

Мис Плеймейт 2018-а Жанета Осипова със синини – пребита в салон за красота (СНИМКИ)

Мис Плеймейт се оплака, че е бита във фризьорски салон

По материала работи: Слав Велев
Снимки: Инстаграм

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова се оплака в социалните мрежи, че е била бита в столичен козметичен и фризьорски салон. Тя публикува и медицинско, в което са описани нараняванията, които "са й донесли страдание".

 
"Живеем в абсурдни времена. Днес "коафьорката" и собственик на салон за красота "Магама" ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата. Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така- напълно нов! Чувайки тази моя молба въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди", твърди Жанета.
 


Жанета призова Боршукова да предостави аудио и видео записите от камерите в салона, които са работили по време на инцидента, за да докаже твърденията си.
 

Истината на собственичката на салона - Вили Боршукова, обаче е друга и тя също публикува пост в своя профил във Facebook. 
 

"Днес тази жена УЖ интелектуална женица ЖанeОсип се опита да унижи и оскърби персонала на "Магама" с безпрецедентните си капризи и неадекватно поведение, след което извика полиция, защото не сме играли по капризите на известна плеймейтка! Докъде доживяхме развратни индивиди да заплашват с високопоставени любовници, перчейки голите си безсрамни Атрибути и гордеели се с това, че се е снимала гола, придобила славата си с пластични операции и безпрецедентно поведение! Казвам не на всички държанки и силиконки, които се опитват да се гаврят с хората, които за тях са роби. Не всички ще търпим това. Тази женица днес дори не се съобрази, че момичето е бременно и продължаваше да унижава и измъчва с обиди! Не си мислете, че като сте се подули от силикон сте нещо повече от другите нормални хора!"

Коментари

Новини Варна