IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
12:32 | 15 юли 2020
Обновен: 05:59 | 28 март 2024

Пежо отнесе пешеходка до Първо районно във Варна

Трима пострадоха при катастрофи

По материала работи: Слав Велев
Пежо отнесе пешеходка до Първо районно във Варна

Около 14:40 часа вчера, на ул. «Парижка комуна» във Варна, е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Пежо», по време на движение назад, блъска пешеходка, която преминава зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (68 г.) получава контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота, съобщиха от ОД на МВР - Варна.

 

Около 22:00 часа снощи, на пътя за Белослав, е възникнало ПТП. 24-годишният водач на л.а. «Сеат», по време на движение, поради несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се преобръща край пътя. Вследствие на инцидента е пострадала 18-годишна пътничка от с. Брестак, която получава контузни наранявания, настанена е за наблюдение и лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

 

Около 18:50 часа в понеделник, на бул. «Васил Левски», е възникнало ПТП. 49-годишният водач на л.а. «Фиат», по време на движение, при престрояване от дясна в лява лента, не пропуска и блъска л.а. «Киа». Вследствие на инцидента водачката на второто МПС (20 г.) и нейната спътничка (19 г.) получават контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна