IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Новини Варна
16:54 | 15 юли 2020
Обновен: 19:49 | 28 март 2024

В ромската махала на "Владиславово": 27-годишен изнасили непълнолетния си братовчед

Прокуратурата иска постоянен арест за младия мъж с богата криминална история

По материала работи: Слав Велев
Снимката е илюстративна, АРХИВ

Състав на Варненския районен съд е уважил искането на Районната прокуратура за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 27-годишния Кирил М., съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

 

Той е привлечен към наказателна отговорност за извършено полово сношение с лице от същия пол, като за това е употребил сила или заплашване – престъпление по член 157, ал. 1 от НК. Пострадалият е 15-годишно момче, което е братовчед на извършителя.

 

Деянието е от 12 юли тази година и е извършено в къща в ромската махала на кв. „Владиславово“ във Варна около 1,30 часа. Първоначално 27-годишният Кирил е бил задържан до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районната прокуратура във Варна.

 

Кирил М. е осъждан и е с трайни престъпни навици, мотивира искането за налагане на най-тежката мярка за неотклонение прокуратурата. Той няма и регистрация на територията на Варна, което е предпоставка да се укрие.

 

Определението на Варненския районен съд подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна