IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
12:40 | 22 октомври 2020
Обновен: 14:56 | 15 април 2024

Два "Мерцедеса" се сблъскаха на разклона за Езерово

Трима пострадаха при ПТП-та за ден във Варна

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Черно море АРХИВ

Два "Мерцедеса" се сблъскаха на разклона за Езерово. На 21.10. т.г., около 11:00 часа, на разклона за с. Езерово на пътя за гр. Девня, е възникнало ПТП. 40-годишният водач на микробус «Мерцедес», по време на движението си, при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска т.а. «Мерцедес», съобщават от ОД на МВР. Вследствие на инцидента мъжът получава контузия на глава, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

Пак вчера около 12:15 часа, в гр. Варна, на бул. «Христо Ботев», е възникнало ПТП. Водачът на автобус «Мерцедес» на 59 г., по време на движение, с цел да предотврати възникването на ПТП, употребява рязко спирачки и става причина пътничка от автобуса да падне на пода. Вследствие на инцидента жената (69 г.) е получила контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

На 21.10. т.г., около 15:35 часа, на ул. «Нептун», е възникнало ПТП. 56-годишният водач на л.а. «Тойота», по време на движението си, при наличието на пътен знак «Б2- Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска мотопед «Шинерай». Вследствие на инцидента водачът на второто МПС (62 г.) получава фрактури на ръце, фрактури на ребра и контузии, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 21.10. т.г., около 16:20 часа, на бул. «Васил Левски», е възникнало ПТП. 23-годишният водач на л.а. «Шевролет», по време на движението си, поради несъобразена скорост, застига и блъска л.а. «Хонда». Вследствие на инцидента пътник - дете от второто МПС получава контузии, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна