IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Новини Варна
08:40 | 25 октомври 2020
Обновен: 04:08 | 16 април 2024

Кръстовището на смъртта край Долище вече е кръгово

От Пътната агенция бяха ремонтираха и панорамния път Аксаковска панорама – Кичево

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Фейсбук; Иван Портних

"Кръстовището край село Долище вече е кръгово. На това място са станали множество тежки катастрофи. Благодаря на всички, които помогнаха за изграждането на кръговото кръстовище". Това съобщи в профила си във Фейсбук кемтът на Варна Иван Портних, въпреки че инвестицията на АПИ се намира на територията на община Аксаково.

От Пътната агенция бяха обещали напролет да започне ремонт на панорамния път Аксаковска панорама – Кичево, който предвижда изграждане на кръгово кръстовище край село Долище. Проектът е съгласуван и с Пътна полиция, разкри преди време кметът на най-голямата варненска община инж. Атанас Стоилов.

 

Черно море

Коментари

иван ( преди 3 години )
Да, но само до там, останалата част от пътя до селото е с дупки, които всяка година се кърпят и се смучат пари от това. А това е пътя и до Новаково. Хората от две села, на 16 км.от Варна си трошат ежедневно колите. Катастрофи стават и по този път по тази причина. За да избегнат дупките шофьорите минават в другото платно, а е завой след завой.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна