IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
ТВ-видео
11:36 | 29 април 2018
Обновен: 17:59 | 23 април 2024

В “Утро в нашия град” на 30 април очаквайте

Само по ТВ “Черно море”

По материала работи: Пламен Янков
В “Утро в нашия град” на 30 април очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 30 април очаквайте:


Светът ще бъде футбол това лято. Всичко за финалистите на Мондиала, които ще се вихрят по терените в Русия и прогнозите на футболната легенда Тодор Марев, очаквайте в рубриката „Русия 2018“.


Все повече родители отказват да ваксинират децата си. До колко важна е имунизацията за общественото здраве и крият ли опасност ваксините, ще научим от д-р Анка Баева, началник отдел „Противоепидемиологичен контрол” към РЗИ – Варна.


Бъдещи корабни инженери проектираха летище за космолети. Студентите от ВВМУ„Никола Вапцаров” класираха дебютно България на финал на престижен конкурс на Европейската космическа агенция. Повече за проекта ще разберем от ръководителя на екипа доц. д-р Веселка Радева и от студентите Светослав Георгиев и Елена Христова.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Юлиан Станев, гл. художествен ръководител на фолклорен ансамбъл „Варна“ при НЧ „Христо Ботев“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна