IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
10:58 | 2 ноември 2016
Обновен: 03:37 | 24 април 2024

Убитият Георги "писа" във Facebook: Живейте приятели, прегръщам ви!

Година и половина след убийството в Борисовата случаят е доникъде

По материала работи: Пламен Янков
Убитият Георги "писа" във Facebook: Живейте приятели, прегръщам ви!

Днес е 17-ият ми рожден ден! Поне трябваше да бъде... но нещо се обърка във вселенския план...

 

Така започва обръщение, написано от приятелите на убития в Борисовата градина Георги Игнатов, но подписано от неговото име.


Намушканият младеж щеше да навърши 17 години, ако неизвестен не бе отнел живота му на 2 юни миналата година, предаде dnes.bg.

 

В негова памет приятелите му решиха отново да припомнят случая и да насочат общественото внимание към неразкритото убийство.

 

"За краткия си живот на земята научих немалко за съществените неща, които всеки човек трябва да прави всеки ден. Да накараш някого да се усмихне – това е щастие, да помогнеш на някого безкористно –това е радост, да обичаш и да бъдеш обичан е най-важната мисия за всеки, защото без любов няма обогатяване на душата.

 

Животът е кратък, но ако го живеем с чест и сърцатост, споменът за него ще бъде вечен. Живейте приятели, за да се учите, да се усъвършенствате, да промените света към по-добро, не се предавайте на дребнавости и рутина. И най-вече – обичайте се! Прегръщам ви, приятели. Завинаги с вас!", завършва съобщението в мрежата.

 

Година и половина след убийството на Георги Игнатов все още няма развитие по случая, а полицията е доникъде. Въпреки че предполагаемият убиец е заснет от охранителни камери, досега той не е идентифициран. Случаят вече е в така наречените "студени досиета".

 

Още за случая Една година след убийството на 16-годишния Георги в Борисова градина - виновни няма

 

Коментари

Новини Варна