IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
16:24 | 26 юни 2017
Обновен: 21:15 | 19 април 2024

Прострелялият се в главата бил на марихуана и метадон

Мъжът е настанен с опасност за живота в "Пирогов"

По материала работи: Пламен Янков
Прострелялият се в главата бил на марихуана и метадон

Мъжът, който се простреля с газов пистолет в слепоочието при проверка за наркотици от "Пътна полиция", е приет с опасност за живота в "Пирогов", съобщи директорът на СДВР Ивайло Иванов на брифинг в Съдебната палата.

 

"Колеги от отдел "Пътна полиция" са видели автомобил, който се е движил неадекватно по пътното платно. Предприели са действия по спирането на автомобила. Лицето е било във видимо неадекватно състояние. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна, след това е бил тестван за наркотици", каза Иванов, съобщи "Фокус".


От направените тестове е станало ясно, че мъжът е използвал метадон и марихуана.

 

"В такъв случай процедурата е лицето да бъде задържано. Заключвайки автомобила си, той е извадил газов пистолет, допрял си го е до слепоочието и се е прострелял", коментира Ивайло Иванов.

 

Той поясни, че мъжът към момента е в "Пирогов" с опасност за живота. По думите му мъжът е криминално проявен. Ивайло Иванов допълни, че винаги в такива случаи има вътрешна проверка.

 

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова поясни, че за този случай е уведомена Софийска районна прокуратура за склоняване към самоубийство.

 

"В рамките на разследването на прокуратурата ще се изяснят всички действия", допълни Румяна Арнаудова.

dnes.bg

 

Четете още Мъж се простреля в центъра на София

Коментари

Новини Варна