IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
10:21 | 20 април 2018
Обновен: 23:11 | 19 април 2024

Изписаха и последния пострадал край Вакарел – 13-годишно момче

Вече всички пострадали и настанени в "Пирогов" са изписани

По материала работи: Пламен Янков
Изписаха и последния пострадал край Вакарел – 13-годишно момче

Изписано е 13-годишното момче, което пострада при катастрофата с автобус край Вакарел на 13 април, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов", цитирани от dnes.bg.

 

Така седмица след инцидента, всички пострадали при тежката катастрофа, които бяха докарани в Спешното на "Пирогов", вече са изписани от университетската болница.

 

На 13 април четирима пострадали в пътния инцидент между автобус и кола бяха докарани в спешната болница. 13-годишното момче премина през детска противошокова зала, след което екипът на д-р Стоилов го оперира по спешност.

 

То остана за лечение в Клиниката по детска реанимация. В началото на тази седмица пациентът беше изведен от реанимация и преведен за лечение в Клиниката по детска хирургия на "Пирогов".

 

Освен него, в болницата останаха за лечение и две жени, едната е неговата майка. Тя остана за лечение в травматологията, а другата пострадала - в хиругията. От началото на седмицата те са изписани от болницата.

 

Четвъртият пострадал е мъж след прегледи и изследвания беше освободен да си ходи още в същия ден.

Коментари

Новини Варна