Северин съжали: Виновен съм. Съжалявам, ще приеме всяка присъда от съда!
По думите му няма много спомени за случилото се
Публикувана: 19 Oct 2018 | 11:08

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам!

 

Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

 

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

 

По думите му няма много спомени за случилото се.

 

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN.


Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

 

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

 

ДНК, взета от Северин след кацането му в София в сряда, съвпада с тази по тялото на убитата Виктория Маринова. Съвпаднали и отпечатъците му, които бяха свалени от вещи около трупа на изнасилената мъртва журналистка.

 

В неофициални разговори с полицаи Северин е признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена. Припомняме ви, че пред германските власти Надеждов призна за убийството, но не и за изнасилванията.

 

Едва в България той научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа", цитирани от dnes.bg. Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

 

Четете още Важни разкрития за убийството на Виктория Маринова след разпита на Северин

Официално: Северин с обвинения за изнасилване и убийство

Бившият свекър на Виктория очаква доживотен затвор за Северин Красимиров

Коментари ( 0 )