IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
15:27 | 5 декември 2018
Обновен: 00:19 | 20 април 2024

Мъж загина на оградата на къщата си при опит да я прескочи

Друг почина при пожар, предизвикан неволно

По материала работи: Пламен Янков
Мъж загина на оградата на къщата си при опит да я прескочи

Мъж загина на оградата на къщата си при опит да я прескочи. Безжизненото тяло на 59-годишния мъж било открито във вторник по обяд във врачанското село Оходен, съобщи МВР, цитирана от dnes.bg.

 

Намерил го негов съселянин, който бил пратен от кмета да го потърси, защото не се явил на работа по програма на община Криводол.

 

Според местни хора предната вечер самотноживеещият Младен се запил в селската кръчма със свой приятел, а като се прибирал не успял да отключи портата на имота си. Затова решил да прескочи металната ограда, но се закачил на заострен кол и увиснал пронизан в гърдите на него. Според медици вероятно е починал от кръвозагуба.

 

В село Осен пък възрастен мъж загина при пожар в дома си, вероятно предизвикан неволно от него. Съседи забелязали лумналия огън в къщата на 70-годишния Петко, а пристигналите от Враца пожарникари бързо загасили пламъците.

 

Именно огнеборците се натъкнали на обгорялото тяло на дядото и според първоначалния им оглед най-вероятната причина за избухването на огъня е незагасена цигара.

Коментари

Новини Варна