IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
18:11 | 21 юли 2017
Обновен: 20:19 | 18 април 2024

Глоба за румънец, свалил гащи в ресторант на хотел

Съседът ни бил пиян, възмути с поведение жени и деца

По материала работи: Ставри Таргов
Глоба за румънец, свалил гащи в ресторант на хотел

Районният съд в Балчик наложи глоба на румънски турист за непристойно поведение на публично място в черноморския комплекс "Албена", съобщиха от Съдебната палата в Добрич.

 

29-годишният мъж е признат за виновен, че на 17 юли около 18 часа в ресторант на хотел в курортния комплекс е нарушил обществения ред и спокойствието на присъстващите туристи и персонала като, е събул късите си панталони и бельото.  

 

До проявата се стигнало, след като сервитьори направили забележка на чужденеца, че влиза в ресторанта във видимо нетрезво състояние и гол до кръста, обут в шорти.  В съдебната зала мъжът обяснил, че е възприел забележката, но тъй като не разбирал езика, си събул панталона, за да покаже, че това не е бански, а панталон и под дрехата има бельо.  

 

Според показанията на един от свидетелите обаче летовникът се е съблякъл на два пъти като втория път събул и бельото си, което предизвикало възмущението на присъстващите, между които е имало и деца.

 

При опит да бъде изведен от ресторанта чужденецът бутнал единия от сервитьорите.  Румънският турист не е обжалвал наложеното му административно наказание и вече е заплатил глобата от 100 лева за хулиганската си постъпка, посочват от Съдебната палата.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна