IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
08:41 | 24 декември 2016
Обновен: 05:26 | 24 април 2024

Христо Бисеров се връща в ДПС след оправдателната присъда

Това обявиха от партията след като ВКС се произнесе

По материала работи: Слав Велев
Христо Бисеров се връща в ДПС след оправдателната присъда

 

Христо Бисеров се връща в ДПС, обявиха от партията след като ВКС оправда окончателно бившия депутат за укриване на доходи. "Начинът, по който завърши това съдебно дело, ни дава пълно основание да възстановим изцяло членствените права на колегата Бисеров в редиците на ДПС.

Преди три години заехме позиция, с която целяхме да спомогнем казусът да се решава единствено в рамките на съдебната система и в полето на правото. В тази посока положителна роля изигра и оттеглянето на колегата от заеманите от него политически позиции", казват от партията.

От ДПС уточняват, че съдебното дело срещу Бисеров е  било политизирано с цел да се превърне в оръжие срещу партията.  "Днес за пореден път става ясно, че такова поведение винаги се обръща срещу своите автори и изпълнители. Не очакваме някой да се извини за изречените думи и за извършените действия. Надяваме се единствено да бъде оценено нашето последователно и принципно поведение", категорични са от ДПС.

 

24chasa.bg

 

Четете още: Галъп: При избори днес за ГЕРБ гласуват 20,3%, за БСП – 18,4%

Коментари

Новини Варна