IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
16:56 | 6 февруари 2018
Обновен: 07:42 | 22 март 2024

Слави започва подбора на нови политици

Трифонов хвали хората, поискали да са част от проекта му

По материала работи: Слав Велев
Слави започва подбора на нови политици

 

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе.

 

В петък, събота и неделя миналата седмица той проведе препитване на кандидатите да сменят сегашните управници. Още в края на миналата година шоуменът обеща да подбере "политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава".

 

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета "Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

 

"Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа днес Слави в профила си във Facebook.

 

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

 

"Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

 

Dnes.bg

 

 

 

Коментари

Новини Варна