IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Политика
17:30 | 26 януари 2019
Обновен: 04:39 | 26 април 2024

Ще има ли предсрочен вот?

Зависи от евроизборите

По материала работи: Борис Проданов
Ще има ли предсрочен вот?

Резултатът от европейските избори ще бъде определящ за това ще има или не предсрочни парламентарни избори, смята заместник-председателят на БСП Кирил Добрев. Той изрази това мнение по време на заседанието на 49-тия конгрес на БСП.

 

Добрев смята, че европейските избори са общественият вот на недоверие срещу правителството и генерална репетиция за местните.

 

"Дошло е време да извлечем поуките от спечелените президентски избори, но и от загубата на парламентарните", заяви още Добрев. Той бе категоричен, че социалистите са длъжни да се представят пред обществото с онези политици, които отговарят напълно на посланията на левицата.

 

"Защото, когато говорим за борба с корупцията, този който изрича това послание, трябва да бъде емблемата на тази битка. Истинският начин да спечелим всички следващи избори е, когато има симбиоза между посланията и политика, който ги изрича“, заяви още заместник-председателят на БСП.

 

"От утре стартираме кампанията за номинации в БСП. Нека не правим компромиси. Нека издигаме онези личности, в които обществото има доверие и хората вярват", заяви още Добрев.

 

днес.бг

 

Прочетете още: Елена Йончева за обвиненията срещу нея: Абсурдни са!

 

Коментари

Новини Варна