IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
19:04 | 26 февруари 2016
Обновен: 04:58 | 18 май 2024

ММА бойци поканиха биячите от Околовръстното на ринга

Състезателите обявиха „Дни на отворените врати за биячи”

По материала работи: Златина Добрева
ММА бойци поканиха биячите от Околовръстното на ринга

 

ММА бойци от „Боен клуб България” поканиха на ринга охранителите, пребили младо семейство на Околовръстното шосе преди дни. Състезателите хвърлиха ръкавицата и обявиха „Дни на отворените врати за биячи”, съобщи Нова тв.
 
„Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното"... за "великите" спортни постиженията на един от тях - Георги Близнаков и липсата му на умения. В "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г., колегите му в националния отбор, трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго, те са срам за хората, които спортуват!”, пише в съобщение на страницата на клуба във Facebook.

Състезателите допълват, че разполагат с два ринга, една клетка и „много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години”.
 
Биячите от Околовръстното шосе в София ще отговарят за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Ако бъдат осъдени, могат да получат до 2 г. затвор или пробация за хулиганство и до 5 г. затвор за нанасяне на средна телесна повреда.

Коментари

Новини Варна