IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
10:57 | 26 юли 2016
Обновен: 18:43 | 14 май 2024

Двама мъже се самозапалиха в Рудозем и Мадан

Няма опасност за живота им

По материала работи: Златина Добрева
Двама мъже се самозапалиха в Рудозем и Мадан

Двама мъже се самозапалиха в Рудозем и Мадан, но след намесата на пожарната опитите за изгаряне са предотвратени.


Първо в Рудозем в 4.40 ч. чрез тел. 112 в РУ-Мадан е получено съобщение, че 27-годишен мъж от Рудозем се е самозапалил в беседка на централна улица, като е получил изгаряния по двете ръце и ляв крак. На пострадалия му е оказана незабавна медицинска помощ във ФСМП-Рудозем и МБАЛ-Смолян, след което е транспортиран за лечение в УМБАЛ-Пловдив, без опасност за живота. По случая се извършва проверка от служителите на РУ-Мадан, съобщи 24chasa.bg.


На следващия ден отново след полунощ в 2.45 ч. пак на тел. 112 е получен сигнал за опит за самозапалване на 34-годишен мъж от Мадан. При първоначални данни, мъжът е бил под въздействието на алкохол, залива с бензин себе си и апартамента, в който живее с майка си и брат си в Мадан. След бързата намеса на огнеборци на РС ПБЗН – Мадан и служителите на РУ-Мадан не се е стигнало до възникване на пожар. Пострадали няма. На местопроизшествието е извършен оглед от служители на РУ – Мадан и е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна