IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
10:20 | 8 май 2017
Обновен: 03:03 | 25 април 2024

Тотомилионерът към жена си: Бабо, шестиците дойдоха у нас!

Сега вече всичко ще се оправи, смята 78-годишният Тодор от Съединение

По материала работи: Юлиян Атанасов
Тотомилионерът към жена си: Бабо, шестиците дойдоха у нас!

Сега вече всичко ще се оправи! Това е надеждата и прогнозата на 78-годишния Тодор Крантов от Съединение, който стана тотомилионер, след като спечели 8 милиона лева от тотото."Все още не мога да се осъзная", призна той в предаването "120 минути" по bTV. "Започна тотото, започнах да пиша. На четвъртото число си казах: „Горе-долу четворка – бива". На шестото извиках: "Бабо, шестиците дойдоха у нас, спечелих! А тя: „Стига си прави майтапа, не се шегувай! Това беше", разказа щастливецът в предаването.

 

Той призна, че от 30 години играе с едни и същи числа. От тотото обаче е печелил само четворки, но те били "дребна работа".Заради скромните си доходи двамата със съпругата си са ходили най-много до морето. През годините обаче не успели да спестят никакви пари.Днес щастливите съпрузи все още не са решили какво да правят с парите. Но на първо място Тодор си мечтае само едно – да бъде здрав.

 

dnes.bg

Четете още: Започват интензивни проверки на язовирите в цялата страна

Коментари

Новини Варна