IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
14:45 | 17 юни 2018
Обновен: 07:31 | 16 април 2024

И утре остава дъждовно, температурите - до 28 градуса

Над страната отново ще има краткотрайни валежи с бури

По материала работи: Слав Велев
И утре остава дъждовно, температурите - до 28 градуса

През следващото денонощие атмосферата над страната ще се задържи неустойчива и отново ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури и градушки, на повече места и по-значителни в следобедните часове.Максимални температури между 23 и 28 градуса, в София около 24 градуса.Над Черноморието също ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи с гръмотевици, на повече места в следобедните часове. Ще духа до умерен североизточен вятър, но с временни усилвания. Максималните температури ще са 26 - 28 градуса. Температурата на морската вода е 23 - 25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

 

И над планините ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури. Ще духа до умерен северен вятър, но с временни усилвания. Максимална температура на височина 1200 метра около 18 градуса, на 2000 метра - около 12 градуса.Във вторник и сряда има повече слънчеви часове. Валежите ще намалеят, ще бъдат на малко места и по-слаби. Все пак през първия ден в отделни планински райони в Западна България е възможно за кратко да бъдат интензивни. Вятърът ще е от изток-североизток, в Източна България - умерен.Температурите ще се повишат и в сряда, когато в повечето райони ще се задържи без валежи, максималните ще са между 27 и 32 градуса.

 

dnes.bg

 

Четете още: Левицата с вот на недоверие в сряда, темата – сигурност

Коментари

Новини Варна