IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
19:15 | 28 април 2015
Обновен: 03:04 | 25 април 2024

1,8 млн. лева дава общината за светофари

Обществена поръчка е обявена и за поддръжка на автоматизираната система за регулиране на движението в града

По материала работи: Ставри Таргов
1,8 млн. лева дава общината за светофари

Обществена поръчка на стойност 1,5 млн. лева без ДДС  обяви община Варна за изграждане и реконструкция на светофари, както и за поддръжка на автоматизираната система за регулиране на движението в града.

Изпълнителят трябва да изработи и схема за разпределение на транспортните потоци, с обозначаване на всички опасни и полуопасни точки между тях. Нужен е и план на фазите за регулиране.
Обществената поръчка предвижда още изграждане на нови светофарни уредби и реконструкция на съществуващи при възникване на необходимост. Ангажимент на фирмата ще бъде и отстраняването на поражения вследствие на катастрофи и природни бедствия.
От изпълнителя се изисква доставка и монтаж на конструктивни елементи и оборудване за светофарни уредби и модули за резервни части на съществуващите системи за регулиране и управление на движението в града, както и на системата за видеотрафик преброяване.
Срокът за получаване на оферти е до 25 май.
Продължителността на поръчката е до края на 2017 г. Финансирането ще се осигури от бюджета на oбщина Варна за тази и следващите две години.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна