IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Избрано
15:52 | 26 ноември 2016
Обновен: 21:55 | 17 април 2024

Владо Вълев посрещнат като национален герой във Варна

Профи-шампионът на планетата по кикбокс започва съвместна работа като треньор с Краси Димов

По материала работи: Борис Проданов
Владо Вълев посрещнат като национален герой във Варна

Световният шампион по кикбокс за професионалисти Владимир Вълев – Питбула се прибра във Варна. На летището той очаквано беше посрещнат като национален герой - с хляб и сол от много фенове и официални лица. Той отказа в Москва преди края на редовното време руснака Максим Колпак и взе пояса на WAKO PRO при професионалистите в К-1.

“Първият рунд беше най-труден. Докато хвана ритъма и слабите страни на противника. Планът беше такъв – да хвана къде удря. Руснакът удряше тежко, след равностоен І рунд започнах да набирам инерция, във ІІІ вече водех тотално, а в четвъртия – след удар в черния дроб се отказа”, каза на летище Варна Владимир Вълев.

 

“Само тази титла ми липсваше и я взех. Още не знам какво се случва, благодаря на всички, които ме посрещнаха. Повечето от хората, които са тук сега са били до мен и в най-трудните ми мигове и им благодаря”, каза шампионът.

 

“От трибуните ме поздравиха. Не ме освиркаха. Такова уважение не съм получавал в България. Впечатлен съм и благодаря на организаторите”, разкри Питбула. От щаба му добавиха, че залата е била пълна, а феновете - над средната възраст. След награждаването стотици са искали да се снимат за спомен с варненеца, който ги е впечатлил толкова много.

 

“Оттук нататък вече ще се мотивирам от успехите на моите ученици, които ще бъдат в залата. Започвам съвместна работа с Краси Димов в спортен клуб ТИМ за кикбок и муай-тай. На този етап амплоато ми ще е основно като треньор. Само нещо сериозно ако излезе, ще приема”, добави Владимир Вълев.

 

Както вече писахме, той посвещава пояса на сина си.

 

Александър Йорданов

 

Снимки от фейсбука на СК “Вокил”

 

Още по темата: Владимир Вълев покори световния профи-връх в кикбокса!

Коментари

Новини Варна