IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Общество
08:30 | 3 януари 2018
Обновен: 19:58 | 23 март 2024

Звездите вещаят добра година за България и трусове в световната икономика

Това прогнозира астрологът Кирил Стойчев

По материала работи: Слав Велев
Звездите вещаят добра година за България и трусове в световната икономика

Кирил Стойчев

 

„По отношение на България разположението на планетите е добро.“ Това сподели астрологът Кирил Стойчев в сутрешния блок на тв „Черно море“.

 

„Сатурн влиза в Козирог, а това е знакът на страната ни.

 

Сатурн е планетата, която управлява нашите дела. Можем да очакваме тенденцията, която съществува в момента в икономиката ни, да се запази. В политически план годината може да е по-трудна и правителството да действа под напрежение. Строителството, недвижимите имоти и туризмът също са с положителна тенденция“, каза астрологът.

 

„За Близнаците годината ще е по-добра. Повечето хора, родени в този знак, не изпитват негативни аспекти и ще се радват на успешна година“, коментира астрологът по повод зодиакалния знак на премиера Бойко Борисов.

 

„През 2018 г. започват няколко цикъла, които не са съвсем благоприятни. Световната икономика ще претърпи трусове. Те няма да бъдат вътрешни, а външни. Има 50-годишен цикъл с епидемии и болести и точно тази година започва нов такъв. Епидемии, болести, грип, варицела, чума дори – отнемалите животи през миналото е възможно да се завърнат. Говоря за 2018 г. в световен мащаб, за страни с хигиена и медицина на ниско ниво, най-вече в Африка“, категоричен бе той.

 

„Опасенията за война не са неоснователни. Марс е планетата на войната. Земята е близо до Марс, а той се вижда ярък. 2018-а е година на велико противостояние – двете планети са близо. За астрономите е добре, но по отношение на събитията не са изключени военни конфликти. През 2003 г. беше подобна ситуацията и тогава започна войната в Ирак. В миналото има съответствия на тези позиции на Марс и Земята и събитията тук“, уточни е Кирил Стойчев.

 

„Това сближаване е най-силно през юли, тогава ще е и най-напрегнато. Не са изключени катаклизми, земетресения. Сатурн управлява и земната кора, може да има земетресения, но България може да мине през капките.

 

Годината на Жълтото земно куче

 

СПОРЕД КИТАЙСКИЯ ХОРОСКОП 2018-а е годината на Жълтото земно куче.

 

е според китайския хороскоп. Цикълът се повтаря на 12 г. и ние навлизаме в него през февруари. Кучето е приятел на човека и хората очакват добра и плодотворна година без големи сътресения. Въпреки другите неблагоприятни аспекти, които произтичат от разположението на планетите, а не от цикличния китайския зодиак“, убеден е той.

„Тенденцията за възход на икономиката у нас от последните 2 г. ще продължи. Годината е добра за инвестиции в недвижими имоти. Безработицата е по-ниска, повишават се заплатите. Българинът инвестира и 2018-а е благоприятна. Що се отнася за личностните отношения, това зависи от зодиакалния знак , от асцендента“, разкри още астрологът.

 

„Ретроградният Меркурий е феномен,

ТАЗИ ГОДИНА МЕРКУРИЙ ще е ретрограден през април.

 

който съществува всяка година. Сега се говори за него, дори нашите управници обръщат внимание. Дори в древността царете се съобразявали с фазите на ретроградния Меркурий – не се подписват договори, споразумения, не се провеждат избори. Фазите се случват често – всяка година има 3 или 4 периода, в които Меркурий е ретрограден и това продължава 20 – 21 дни. Защо да не се съобразяваме? Например за търговия, общуване, комуникации, за подписване на договори. Съобразявайки се с него, можем да си спестим излишни усилия. Близнаци и Дева са двата знака, управлявани от Меркурий. Родените под тях е добре да внимават кога са фазите. Медиите съобщават, когато наближи.

 

Трябва да се въздържаме от крупни покупки

 

– техника, автомобили. Има и по-подходящо време за това. Тази година Меркурий ще е ретрограден през април. Дотогава можем да сме спокойни“, анализира планетите той.

 

„За Овните годината ще е по-скоро добра. Особено в материален план. Да очакват повишаване на заплатите. Да са умерени в работата и в отношенията с началниците. Да си държат езика зад зъбите.

 

Телците са от знаците, облагодетелствани т.г., защото аспектите на други планети са добри, включително и Сатурн. Телците ще се развиват и инвестират – на първо място в себе си (да четат, да се развиват), а на второ – в отношенията си. Тези от тях, които искат да развият връзката си до брак, е удачен период.

 

За Близнаците последните 1 – 2 г., особено в сектор отношения, неблагоприятното влияние вече няма да се усеща. Близнаците ще имат шанс за скок в кариерата, защото Юпитер им „намига“.

 

Раците имат добра година за пътуване, за образование. Студентите могат да очакват късмет на изпитите, завършилите – да продължат да се развиват в интелектуален, в духовен план.

 

Лъвовете са под благоприятно влияние на Юпитер. За тях важното е домът, семейството. Нека инвестират в имущество, в земя.

 

За Дева мога да кажа, че това е знак, който планира, организира време и пространство. 2018-а е годината, в която всичко замислено се реализира и се развива добре. Периодът е добър.

 

За Везните периодът в материален план е №1 сред останалите зодии. Юпитер е техен втори дом. Освен заплата, премии и допълнителни доходи ще могат да живеят и по-нашироко.

 

Скорпионите пък ще имат най-големия късмет. Юпитер е в Скорпион и затова родените под този знак трябва да са по-смели. И да разчитат на късмета – звездите ги подкрепят.

 

Стрелците имаха трудна година с преминаването на Сатурн. Той вече е в Козирог. Нека да си отдъхнат – лека-полека нещата се подреждат и трудностите остават на заден план.

 

Козирог го очаква силна година. Но не с късмет, а с работа.

 

Водолеите да очакват успех в бизнеса. Особено за предприемчивите.

 

За Рибите годината е добра в любовен план, забавления, флиртове“, обобщи астрологът. 

 

 

ИВАН БАРБОВ

МАГДАЛЕНА ПЕТРОВА

 

Вижте целия разговор тук:

Коментари

Новини Варна