IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Избрано
08:32 | 28 юни 2018
Обновен: 16:47 | 26 април 2024

ОбС – Варна, днес се събира за 32-рата си сесия

Случващото се в местния парламент може да проследите в ефира на тв „Черно море“ и онлайн

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

Тридесет и второто заседание на Общински съвет – Варна, ще се проведе днес и утре от 9 ч. в зала „Пленарна“. Предварително обявеният дневен ред е от 18 точки, но, както знаем, той може да бъде променен в началото на сесията.

 

Сред акцентите е приемането на годишния финансов отчет за 2017 г. на общинските лечебни заведения (поликлиники и болници) и търговските дружества. Предстои да се вземат решения за подновяването на договорите за нов 3-годишен период на някои от управителите.


Разглеждането на решения от комисията „Собственост и стопанство“ за търгове на общински имоти, както и на тези от „Финанси и бюджет“, също ще отнеме доста от пленарното време.


За поредна година 15 август ще бъде почивен за Варна. Празникът на града е в сряда и традиционно е неприсъствен ден на територията на общината.


Предстои гласуване за закриване на СУПЦ „Анастасия д-р Железкова“. Както и още много интересни теми за града. Ако съветниците не изчерпят дневния ред, заседанието ще продължи в петък също от 9 ч.


Началото на 32-рата сесия е днес от 9 ч. в зала „Пленарна“. Случващото се в местния парламент може да проследите на живо днес в ефира на тв „Черно море“ и онлайн в реално време на сайта www.chernomore.bg.

Коментари

Новини Варна