IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Избрано
23:21 | 21 септември 2018
Обновен: 03:12 | 10 април 2024

Силно представяне за младите национали по киокушин на европейското в Русия

Варна има бронзов медалист в първенството - Никола Кючуков

По материала работи: Борис Проданов
Силно представяне за младите национали по киокушин на европейското в Русия

Участието на европейското първенство по киокушин за юноши и девойки на KWF се получи страхотна проверка за предстоящото световно първенство във Варна на KWU. 200 участника от 10 държави, които дадоха всичко от себе си, за да покажат на какво са способни. Силни битки и много техника направиха впечатление на състезанието, което се проведе в Калининград, Русия. Утре на татамито излизат мъжете и жените.

 

Нашият национален отбор на БККФ със своя треньорски щаб Захари Дамянов, Живко Андреев, Христо Христов, Петър Мартинов и Станислава Бойчева се представи на високо равнище. Като цяло отбора се справи добре, имайки впредвид, че някои от състезателите дебютираха на международното татами, предаде boec.bg.

 

Злато 
1.Васил Димитров

 

Сребро 
2.Мария Чепилова
3.Пламена Якимова
4.Тереза Давидова
5.Александър Алексиев

 

Бронз 
6.Никол Харизанова
7.Иван Попов
8.Никола Кючуков
9.Миглен Димитров
10.Мартин Гечев
11.Николай Емилов

 

Варненецът Никола Кючуков от клуб ТИМ е трети.

"Да ни е честит бронзовия медалист от Европейското първенство в Русия. Отлично представяне на Никола Кючуков. За първи път се състезава в категория до 80 кг и завоюва бронзов медал. Спечели две срещи и съвсем малко не му достигна в последната. Гордеем се с Ники", пише в официалната Фейсбук страница на клуба.

 

Още по темата: Сенсеите доволни от лагера на националите по киокушин във Варна

 

 

Коментари

Новини Варна