IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
15:45 | 29 октомври 2014
Обновен: 18:35 | 26 април 2024

Какво разкриват обувките за характера му

Мъжете, които носят мокасини, държат на комфорта и класиката

По материала работи: Златина Добрева
Какво разкриват обувките за характера му

Замисляли ли сте се какво можете да разберете за един мъж, само съдейки по избора му на обувки? Факт е, че ако решите да разсъждавате по темата, можете да си извадите много впечатления за мъжа само от обувките му. Можете да съдите за размера на неговото его, за нивото му на зрялост, за интересите и професията му.

Ето още ценна информация по темата, предложена от tialoto.bg:
1. Маркови маратонки
Мъжете, които носят скъпи, колекционерски маратонки, особено тези в ярки цветове, са наперени и суетни. Вероятно все пак това са мъже, които имат отношение към спорта и се грижат за външния си вид. Също така, най-вероятно те имат добри доходи, но професията им не изисква да ходят в елегантно облекло – тоест професията им е по-творческа или си имат собствен бизнес.
2. Гуменки/кецове от плат
Гуменките от типа „Converse“ са актуални в продължение на десетилетия, но те са и най-добрият начин за един мъж да намекне на момичето, с което излиза: „Хей, аз съм без пукната пара, но не ми пука особено, защото съм готин и свиря на китара.“ Обикновено мъжете, които носят гуменки от плат са безгрижни, свободолюбиви и доста неузрели.
3. Скъпи, перфектно полирани обувки
Тези обувки говорят за мъж с перфектен вкус и стил, който вероятно работи в бизнес средите и му се налага да ходи с костюми. За съжаление има голям риск този мъж да е егоцентричен перфекционист и да потиска жената до себе си, като винаги е по-добре облечен от нея.
4. Джапанки
Мъж, който носи джапанки не само през лятото на плажа, но и през голяма част от другото си време, е човек който няма никакви грижи и никакъв вкус. За съжаление този мъж вероятно няма и стабилна работа, а през по-голямата част от времето си лентяйства.
5. Груби обувки с грайфер
Мъжете, които ходят в града с обувки, предназначени за туризъм или скално катерене, са авантюристи. Те обичат приключенията и се чувстват по-добре сред природата, а не в близост до търговските центрове и модерните суши ресторанти. Тези момчета обикновено имат добре сложена физика, въпреки факта, че не се обличат много модерно.
6. Мокасини
Мъжете, които обичат да носят мокасини са мъже, които държат на комфорта и класиката. Вероятно те обичат да излизат с голяма тумба от приятели и често са душата на компанията. Те държат да изглеждат добре, но гледат и да не се престарават.

Коментари

Новини Варна