IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
14:38 | 28 май 2015
Обновен: 11:42 | 25 април 2024

Бен Афлек се развежда?

Актьорът не живеeл с Дженифър Гарнър поне от месец

По материала работи: Златина Добрева
Бен Афлек се развежда?

Бен Афлек и Дженифър Гарнър са се разделили тайно и се подготвят за развод. Така твърдят жълтите списания OK! и National Enquirer.

Те са една от любимите двойки на Холивуд и крахът на брака им би бил разтърсващ за феновете им. Според слуховете съпрузите са в много влошени отношения от доста време насам.

Актьорската двойка е женена от 2005 г. и има три деца – дъщерите Вайълет и Серафина и син Самюъл. Според изданията двамата ще трябва да разделят около 150 милиона щатски долара, ако наистина стигнат до развод.

Медиите твърдят, че 42-годишният Афлек и 43-годишната Гарнър не живеят заедно поне от един месец, пише tialoto. Двамата трябва да празнуват 10-ата годишнина от сватбата си на 29 юни, но според информациите това едва ли ще се случи.

Твърди се, че те са нещастни заедно от няколко години и че не са се разделяли в името на децата. Източник, близък до чаровната актриса, твърди пред изданието: „Всъщност Джен се подготвя емоционално за тази раздяла от известно време. Тя ходи на терапевт и обмисля живота си на самотна майка.“

Според много източници основният проблем в брака на двойката е страстта на Бен по хазарта и нощния живот.

Коментари

Новини Варна