IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
12:22 | 8 февруари 2016
Обновен: 08:59 | 15 април 2024

Хиляди двойки се разделят на Св. Валентин

Шест прости съвета към мъжете, как да заздравят връзката си

По материала работи: manager
Хиляди двойки се разделят на Св. Валентин

Неоспорим факт е, че повечето двойки се разделят около Свети Валентин. Това потвърждава и анализ на над 10 000 промени на статуса във Фейсбук, който преди време направи британският журналист и графичен дизайнер Дейвид Маккандлес.

 

Свети Валентин е един от двата пикови момента в годината, когато хората биват зарязвани от партньорите си. Повечето зарязани са мъже, а най-честото обяснение е: „В него няма капка романтика!” Всъщност бързото темпо на живот, липсата на достатъчно време, стресът и грижите за децата са част от причините двойките да се разделят. Жените, които в ежедневието са пренатоварени с баланса между служебните и семейните задължения, очакват на този ден половинката им да засвидетелства безпределната си любов към тях. И представете си, какво ще се случи, ако мъжът е решил вместо да се отдаде на празника на любовта, да “зареже” с приятели...

 

Ако се вслушате в нашите съвети, тази година денят на Св. Валентин ще ви даде нов шанс да обновите връзката си.

 

1.         Забравете за “разпивката с приятели” и се погрижете за дамата на сърцето си. Така през останалото време от годината тя ще носи топлината от спомена и няма да се сърди, когато излизате с момчетата.

 

2.         Дамата на сърцето ви не се нуждае от скъпи подаръци, за да се увери, че е обичана. Ако портфейлът ви е поизтънял, я изненадайте с романтична вечеря на свещи в BAR & DINNER AQUA, което ще ви струва само по 19,90 лв. на човек. Ако гарнирате преживяването с една червена роза, дамата на сърцето ви ще има какво да разказва на приятелите си през цялата година.

 

3.         Разбира се, че можете да направите преживяването още по-специално, ако отделите за празника малко повече средства и й предложите нощувка и романтична вечеря в стаята, с дискретен сервиз и незабравими спомени.  Това ще ви струва само 49,00 лв. на човек в хотел AQUA Варна, а ако импровизирате с нежен масаж и тиха музика, вечерта непременно ще завърши с топлината на нейните ласки.

 

4.         Приключението може да завърши и във вана за двама, сред уханието на ароматни соли и отпускащ релакс. Незабравим финал на една прекрасна вечер, изпълнена с чувственост и нежност. В хотел AQUA Варна това изживяване, включващо нощувка и романтична вечеря в апартамент, ще ви струва само 65,00 лв. на човек .

 

 

5.         Поръчайте си романтична украса в стаята...

 

6.         А ако специално за нея сервитьорът донесе шампансо и бонбони, гарантирано ще можете дълго време да се радвате на заслужената титла “най-романтичен мъж”.

 

Заслужава си!

 

Коментари

Новини Варна