IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
20:56 | 19 август 2016
Обновен: 01:59 | 28 април 2024

Какво ТЯ иска да чуе преди и по време на секс

Дамите обичат да бъдат докосвани навсякъде, така че я дарявай с ласки по цялото ѝ тяло.

По материала работи: manager
Какво ТЯ иска да чуе преди и по време на секс

Представителките на нежния пол обичат да чуват комплименти за себе си. Правилните и мили думи карат всяка жена да се чувства комфортно. А в леглото комплиментите може да подействат и възбуждащо. Виж кои са нещата, които всяка жена иска да чуе:

 


„Ти си адски секси!“ – всеки човек си има своите недостатъци и комплекси. А жените се чувстват адски неудобно, когато са напълно голи пред гаджето си. Затова, ако искаш да предразположиш партньорката си по време на секс, кажи ѝ, че изглежда страхотно и е супер секси, когато свали бельото си.
 


„Кожата ти е много мека“ - още един комплимент, който ще накара жената да се почувства по-желана и по-секси и който ще я възбуди допълнително. Дамите обичат да бъдат докосвани навсякъде, така че я дарявай с ласки по цялото ѝ тяло.
 


„Обичам устните ти“ - целувките са естествена прелюдия към секса. Поради тази причина няма жена, която да не обича да получава комплименти за нейните устни. Това ще я накара да целува партньора си още по-страстно и с по-голямо желание, което ще се отрази добре и на двамата.
 


„Ти си много добра в леглото“ - не само мъжете харесват този комплимент. Няма човек, който да не обича да бъде най-добър в нещо. Особено в секса.
 


„Ухаеш невероятно!“ - този комплимент определено успява да разтопи дамите. Без значение дали е с парфюм или ухае на себе си, жената ще се почувства добре, ако отчетете факта, че ухае приятно.
 


„Невероятна си! Продължавай!“ - по време на секс не трябва нито да се мълчи, нито да се прекалява с приказките. Окуражителните думи действат добре на дамите, затова не ѝ ги спестявай. Така тя ще се раздава повече по време на секс и ще полага по-голямо старание, а това ще донесе допълнителни емоции и на двама ви.
 


„Бельото ти стои страхотно!“ - жените правят всичко възможно, за да бъдат максимално привлекателни за своите половинки – купуват си секси бельо, еротични нощнички и т.н. Затова обичат, когато бъдат забелязвани. Направи ѝ комплимент за това, с което е облечена, а след това ѝ го свали с много страст.

 

teenproblem.net


Още по темата: Презерватив за чудо и приказ – няма късане! (Видео)

Коментари

Новини Варна