IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
12:06 | 18 януари 2017
Обновен: 09:45 | 7 април 2024

3-те двойки зодии, които са готови да кажат „Да!“

Писано ви е да сте заедно и няма смисъл да отлагате

По материала работи: Пламен Янков
3-те двойки зодии, които са готови да кажат „Да!“

Време е да направите следващата крачка във взаимоотношенията си, без да се страхувате какво ще се случи след това. Писано ви е да сте заедно и няма смисъл да отлагате. Тези няколко зодиакални двойки са напълно готови за голямото „Да!“

 

РАК и КОЗИРОГ

Любовта ви е по-силна от всякога. Имали сте много време да се опознаете, вече сте наясно с навиците, мечтите и характера на човека до вас. Няма да има повече изненади, за това и няма защо да чакате повече. Раците са домошари по душа и винаги са искали голямо семейство, макар и да не са много отговорни, с времето това ще се промени. Докато Козирозите са изключително подредени и отговорни към себе си и близките си. Тази зодиакална двойка има светло бъдеще, ако не проточва много решението да се задоми. Любовта им никога няма да угасне. С времето страстта ще се трансформира в обич и уважение, а общият им път ще е изпълнен с много вълнуващи моменти. Ако имате някакви колебания, абсолютно излишни са. Писано ви е да бъдете заедно и това си е!

 

Съвет към Козирозите:

Не чакайте прекалено дълго половинката ви да направи първата крачка. Бъдете активните и водещите във вашата връзка, за да се получат нещата. Раците са малко нерешителни и някой трябва да им даде начален тласък.

 

ДЕВА и ВОДОЛЕЙ

Време е да оставите незначителните караници, несигурността и колебанието. Вие сте двойка за пример и много други могат да се учат от вашето израстване във връзката ви. В началото всичко е изглеждало толкова несигурно, но времето ви е показало, че сте един за друг. Девите и Водолеите имат силна емоционална връзка помежду си. Те имат органична нужда да са заедно – никой и нищо не може да ги раздели, докато се подкрепят и обичат. Тяхната любов е пламенна и не прилича на никоя друга. Страстта не угасва при тях, колкото и години да са заедно. Водолеите са водещите във връзката, а Девите внасят спокойствие, когато то е нужно. Неразбирателствата, които произтичат от различното светоусещане, са напълно нормални във всяка двойка. С времето ще свикнете един с друг така, както не сте и предполагали. Силно искате да сте заедно до края, за това... бъдете смели.

 

Съвет към Девите:

Не бъдете дребнави по ежедневните въпроси. Няма значение кой и какви задължения върши у дома, ако поговорите за това, ще разберете, че няма за какво да се притеснявате.  

 

ОВЕН и РИБИ

Нетипична комбинация, но оказва се – доста успешна. Овните са силни характери, които дават тон във всяка връзка, но и Рибите имат какво да доказват и показват. Именно това е най-големият проблем, с който двойките трябва да се справят – кой ще бъде водещият във връзката. Обикновено Рибите са тези, които отстъпват и за това успяват да намерят общ път един към друг. Любовта на тази зодиакална двойка може да бъде много романтична, точно като по филмите. Техният общ път е изпълнен с щастие, приключения и сладък, сладък живот. Те имат нужда от повече време, за да се уверят, че са един за друг. Вашето време вече е настъпило и е време да си кажете заветното „Да“. Дамите в тази връзка си мечтаят за най-романтичното предложение за брак на света. За това отсрещната страна не бива да ги разочарова. Бъдещето на тази зодиакална двойка е наистина прекрасно, стига да си обещаят, че винаги ще са един до друг, каквото и да се случва. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство с много деца.

 

Съвет към двете зодии:

Не се бавете прекалено дълго. За вашата връзка 3 години до брака са напълно достатъчно време, за да се опознаете и да видите какво ви харесва в човека до вас. Двойките, които чакат прекалено дълго, накрая се разколебават без видима причина.

actualno.com

 

Прочетете и кои са зодиите, които ще се къпят в пари през 2017 г.

3 са зодиите, на които животът ще се преобърне през 2017 г.

Коментари

Новини Варна