IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
07:00 | 1 февруари 2017
Обновен: 08:02 | 14 май 2024

Пожелания за Трифон Зарезан

Честит празник на виното!

По материала работи: Пламен Янков
Пожелания за Трифон Зарезан

Честит празник на виното! Днес не е време за трезвеност и ограничения. Нека се веселим и черпим от плодовете на труда си! Нека в кръвта ни кипи младо вино, а в сърцата да се пробуди стара, но златна любов. Нека се напием, за да забравим проблеми, мъка и предателства. Наздраве!

 

Гроздето е символ на богатството! Виното е символ на сила! Бъди богат и силен!

 

Когато чашата с вино искри в твоята ръка, то нека този ден красив да бъде за теб и най-щастлив!

 

Честит Трифоновден, бъди горд с името си, което толкова години си градил. Нека всеки, който чуе името ти да изпитва уважение и възхищение от това, което си направил!

 

Честит празник! Желая в живота ти дните да бъдат като вино с дъх на прекрасен букет.

 

Празнувайте Трифон Зарезан с приятелите си, без да мислите за утрешния ден. Бъдете бохеми и нека всяка глътка от виното ви разкрива някаква истина. Тук ви предлагаме подходящи пожелания за празника на виното.

 

В този луд ден, всеки на виното е в плен. Нека със тайфата от другари чашите не броим, нека на купон да го ударим и парите не пестим. Честит Трифон Зарезан, приятели!

 

Честит имен ден! Нека мислите и чувствата ти са положителни и заразяваш хората около себе си с оптимизъм и хубави емоции.


Честит имен ден! На този хубав ден ти пожелавам да си винаги усмихната, ведра и оптимистична. Нека приятелството, добротата и любовта са твои верни спътници във всяко начинание и никога не се чувстваш самотна.

Коментари

Новини Варна