IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
17:00 | 7 февруари 2017
Обновен: 02:12 | 17 май 2024

Представителите на кои 3 зодии ще откажат цигарите през февруари

Наградата за тях ще е успех в бизнеса и любовта

По материала работи: manager
Представителите на кои 3 зодии ще откажат цигарите през февруари

От 07.02. до 25.02. Меркурий, планетата на комуникациите, мисълта и общуването ще преминава през знака Водолей. Много от зодиите ще са обзети от желание за промяна и развитие. Периодът, освен че  е много подходящ за преследване на цели и мечти, за три от тях е перфектен да се откажат от цигарите.

 

 

Oвен

 

През февруари Овните ще бъдат силно ангажирани с работа и е много вероятно да предприемете сериозни стъпки за разрастване на бизнеса си или за изкачване по-нагоре по професионалната стълбица. При всички случаи ще им остава доста малко време за развлечение, понякога даже няма да имат време да изпият и едно кафе. Няма да имат и никакво време за "фас-паузи". Поради тази причина сега е най-подходящото време да захвърлите цигарите. Още повече, че през този месец звездите са на тяхна страна, каквито и нови стъпки да предприемат.

 

 

Рак

 

Раците също ще са доста ангажирани и няма да им е до "почивка за цигарка". Те ще имат късмет с работата и инвестициите през месеца. Много вероятно е също така да имат промяна в обкръжението: при колегите, съседите, както и да влагат много емоции в общуването си с другите, като в любовен план е възможно да изникват спорове с любимия, особено ако е непушач. Сега е момента да потърсят нужните компромисни варианти и да откажат цигарите.

 

 

Козирог

 

Козирозите ще се чувстват много добре на работното си място през месеца и ще успеят да подобрят финансовите си постъпления, както и да направят значителен напредък в дейността си. За целта, освен че ще се наложи да бъдат комуникативни и общителни, е необходимо да се съобразяват с обстановката и да се откажат от вредния навик.

 

Още по темата: С по 20 цигари на ден и чаша вино Мейси навърши 102 г.!

Коментари

Новини Варна