IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
13:30 | 23 февруари 2017
Обновен: 15:19 | 23 април 2024

Оформено дупе само за 30 дни

Представяме ви 30-дневното предизвикателство

По материала работи: Пламен Янков
Оформено дупе само за 30 дни

Както вече разбрахте клековете са основата на всяка добрата тренировка. Ефикасността на тези упражнения се доказва с резултатите от 30-дневното фитнес предизвикателство, което стана доста модерно последните няколко месеца.

 

Какво представлява 30-дневното предизвикателство?

 

Това е специално изработена фитнес тренировка, която е съставена само от класически клекове. Всеки приел предизвикателство прави клекове според схемата по-долу в продължение на 30 дни. Целта е да осъзнаете, колко голяма промяна можете да направите само с помощта на елементарно упражнение, дори и след толкова малко време. А за да се уверите и вие самите в ефективността на клековете, ви препоръчваме, да си направете снимка на 1-вия и на 30-тия ден от предизвикателството. Ето защо си заслужава да направите този едномесечен експеримент:

Какви са ползите от клековете?

o   Повдигат дупето – ефект бразилски лифтинг.

o   Оформят крака и издължават мускулатурата на бедрата.

o   Стягат корема и мускулите на гърба.

o   Извайват ръцете и подобряват силата им.

o   Повишават цялостната издържливост на тялото.

o   Горят много мазнини.

 

Е, дами, приемате ли 30-дневното предизвикателство за оформяне на секси дупето, за което винаги сте мечтали? Вижте и графика, който трябва да следвате.

beu.bg

 

Четете още 12 съвета за плосък корем

Коментари

Новини Варна