IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
08:47 | 27 февруари 2017
Обновен: 17:01 | 19 април 2024

Любовен хороскоп за 27 февруари – 5 март

За необвързаните Скорпиони тази седмица може да донесе така чаканите промени в любовен план

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 27 февруари – 5 март

Предстои една напрегната седмица по отношение на любовта. В сряда Слънцето и Нептун ще се свържат, което ще ви позволи да омекотите острите ъгли в комуникацията с половинката.


Основната причина за нарушенията на любовния климат ще бъде Венера, която ще заеме ретроградна позиция. Ето и всички подробности за това какво ви очаква в любовния ни хороскоп.


Овен

В събота Венера ще заеме ретроградна позиция в знака на Овен и така ще се задържи до 15 април. През този период няма да се усеща нейната сила и ще имате чувството, че сякаш губите баланс във връзката си. Седмицата е подходяща за изясняване на това, което не ви допада във взаимоотношенията. Имате любовта, която заслужавате, затова се борете за нея.


Телец

Това, което ви плаши най-много в любовта е това да не бъдете пренебрегнати. Венера ще бъде ретроградна и за Телците, което ще се отрази на романтиката в техните взаимоотношения. Страхове, тайни... Време е да помислите за промените, които искате да направите и да получите отговори на въпросите, които ви вълнуват.

 

Близнаци

Неочаквано развитие в любовния живот на Близнаците ще настъпи в края на седмицата. Това или ще ви изненада, или шокира, а най-вероятно и двете. Възможно е половинката ви да ви окаже своята голяма подкрепа по важен за вас въпрос.
След събота социалният ви живот ще се движи по неравен път, особено що се отнася до романтиката. Добре е с любимия човек да се срещате по-малко с ваши общи приятели. Проблемите може да дойдат точно оттам.


Рак

Това може да не е най-романтичната ви седмица, но тъй като ще бъдете много заети, малко е вероятно да забележите. Това, което няма да ви убегне е, че партньорът ви е по-малко готов да ви окаже своята подкрепа по отношение на кариерата ви. Това само ще компрометира неговата стабилност като половинка.

 

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек няма да върви добре. Разговор на определена тема може да се окаже проблем за половинката ви. Възможно е той или тя да са скрили нещо от вас. Добре е да изясните недоразуменията и да следвате събитията.


Дева

Добре е да се фокусирате върху любимия човек. Във вашия случай е необходимо това да се случва по-често, защото сякаш сте склонни да се съсредоточавате върху несъвършенствата във връзката ви. Тази седмица вселената ще ви осигури своята подкрепа да покажете и получите любов във връзката си.

 

Везни

Ако се намирате във връзка, то най-вероятно ще искате да преразгледате някои неща в нея. В събота Венера ще заеме ретроградна позиция и за вашия знак. Възможно е пред вас да се появят пречки, и ако има нещо, което искате да изясните, трябва да го направите сега. До 15 април имате достатъчно време да помислите върху взаимоотношенията.


Скорпион

За необвързаните представители на зодията тази седмица може да донесе така чаканите промени в любовен план. Някои от вас може би ще срещнат сродната си душа. Този човек ще бъде емоционално отворен и достъпен. Любовта е магическа тази седмица и по един или друг начин ще усетите нейното очарование.


Стрелец

Вашият любовен живот сякаш се нуждае от „ремонт“. Венера няма да бъде в благоприятна позиция във вашия сектор на романтиката. В резултат може да бъдете твърде нервни един към друг с любимия човек. Ако имате добри взаимоотношения, след тази ретроградна фаза на Венера връзката ви ще се засили още повече. В случай, че сте необвързани, стара любов може да напомни за себе си.


Козирог

Възможно е да се появи деликатна ситуация във вашия любовен живот, с която ще трябва да се справите. Ако скоро сте започнали нова връзка и искате да представите любимия човек на семейството, забавете темпото до 15 април. Тези от вас, които са в сериозна връзка е възможно да не постигнат съгласие по отношение на разпределянето на средства за домакинството. Ще се наложи да вземете компромисно решение.


Водолей

Комуникацията между вас и половинката ще изисква внимание и време, тъй като Венера няма да бъде толкова подкрепяща. Ако не можете да разрешите даден проблем, може би е добре да потърсите мнението на трета страна. Прегледайте плюсовете и минусите на това, което ви се случва и бъдете търпеливи.


Риби

Възможно е вие и партньорът ви да се наложи да направите някои финансови корекции. Затруднението ви ще бъде временно. По-скоро обърнете внимание на личните корекции, които трябва да направите и доколкото е възможно се опитайте да направите по-романтичен периода до 15 април.

az-jenata.bg

 

Четете още Съвместимостта в леглото според зодията

Коментари

Новини Варна