Салма Хайек: Искам един ден да съм симпатична 70-годишна дама
Не може цял живот да играеш секси мацка, категорична е звездата от „Десперадо“
Публикувана: 15 Mar 2017 | 17:36

Салма Хайек, която украси корицата на пролетното издание на DuJour, разкри пред списанието, че никак не се притеснява от старостта. Актрисата защити естественото остаряване, като заяви, че иска да остарее красиво и елегантно – което означава без инжекции, ботокс и пластични операции, отбелязва "Дарик".
 

„Не вярвам в ботокса. Но правя каквото мога, за да изглеждам добре“, категорична е 50-годишната звезда. „Но съм влюбена в съпруга си и искам един ден да съм симпатична 70-годишна дама, в която той да вижда мен. И да си казва „Да, моето момиче е поостаряло, но все още я има онази нейната красота“.

 

Звездата от „Десперадо“ е доволна и от факта, че с времето започва да получава и по-различни роли, защото „е скучно винаги да играеш секси мацката“ във филма.


„Понякога с възрастта се появяват най-добрите персонажи. Харесва ми да влизам в ролята на майка, ще се радвам да пресъздам и образа на баба. Би било ужасно скучно цял живот да играя ролята на секси мацка. Мисля, че направо бих се гръмнала“, споделя Салма Хайек.

 


Четете още:
Съвети за красота от Салма Хайек
 

Коментари ( 0 )