Любовен хороскоп за 20 – 26 март 2017
Внимавайте с комуникацията, носи рискове за всички зодии
Публикувана: 20 Mar 2017 | 8:40

Пролетното равноденствие в понеделник бележи ново начало във всеки аспект на живота – включително и за любовта! Слънцето ще срещне ретроградната Венера в събота. Комуникацията ще бъде рискована през тази седмица, затова внимавайте. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на az-jenata.bg.

Овен

Ново начало за Овните, благодарение на Слънцето, което ще се движи във вашия знак. Сега сте в период на затишие, в който само трябва да изчаквате. В събота Слънцето ще се противопостави на ретроградната Венера и това ще окаже влияние върху любовния ви живот. Слушайте внимателно шепота на Вселената и душата ви.

Телец

Любовта ще ви грабне по всички възможни начини. Очаква ви романтично преживяване и през тази седмица ще направите оценка на връзката ви. Не се фокусирайте само върху негативите. Възползвайте се от възможността да изживеете хубави моменти с половинката. Благодарение на Вселената ще отворите сърцето си за повече любов.

 

Близнаци

Интересна седмица предстои за Близнаците. Очаква ви повратна точка. Ако искате да промените нещо, ще трябва вие да сте инициаторът. От друга страна може да стане така, че да се сблъскате с реалността и един от вашите романтични стремежи никога да не се сбъдне. Продължете напред. Няма да ви бъде лесно, но трябва да продължите.

 

Рак

Седмицата може да се окаже напрегната в служебен план и това да наруши хармонията с половинката. Внимавайте в каква посока ще насочите гнева си, може да се окаже грешна. Опитайте да се доверите на половинката, да поискате и да приемете подкрепата, която ви е нужна. Ще се опитате да контролирате иначе обърканата обстановка около вас. Не превръщайте половинката си в боксова круша.

 

Лъв

За някои от Лъвовете предстои седмица на равносметка. Може би половинката ви не се държи спрямо вас както бихте искали, а дали не си внушавате разни неща, които не са верни? В резултат връзката ви може да започне да ерозира. От друга страна и вашата половинка може да се почувства по същия начин относно вас. Осигурете си добра комуникация.

 

Дева

Това е седмица, в която за вас и партньора ви много тайни, свързани предимно с финанси ще излязат наяве. Друга възможност е да бъдете изкушени да направите лоша инвестиция заедно. Внимавайте с ресурсите ви и не действайте импулсивно.

 

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Ако не е наложително не търсете съвет от член на семейството по отношение на любовта. Тя или той може да наложи мнението си относно кое е добре и кое не за вас. За да си спестите излишни негативни емоции, разрешете сами любовния казус или отложете вземането на решение.

 

Скорпион

Някои от представителите на зодията може би наскоро са имали романтично офис заплитане. Възможно е да изпитвате силни чувства към този човек, но взаимоотношенията ви да се разпаднат. Основният проблем ще е това, че работите заедно, а е много вероятно и колега да се е намесил помежду ви. Спестете си коментарите и обмислете добре ситуацията.

 

Стрелец

Има лъч надежда за любовния живот на Стрелците. Слънцето ще обхване Венера, която е ретроградна във вашия сектор на романтиката. В резултат ще бъдете по-открити с любимия човек и ще видите къде е необходимо да положите усилия, за да създадете и задържите хармонията във връзката си. Внимавайте с думите, които си казвате, защото Меркурий също не е в благоприятна позиция и на по-късен етап може да съжалявате за казаното.

Козирог

Внимателни с това какво казват ще трябва да бъдат и обвързаните Козирози. Въпреки че ще се стремите към поддържането на хармония, помислете добре преди да се изкажете. Думите ви могат да бъдат приети негативно от любимия човек и семейството и да има нежелани последствия след тях.

 

Водолей

Единственият изход от трудната ситуация е да преминете през нея. Тази седмица с любимия човек ще осъзнаете, че е време да изчистите тайните, че е време да започнете да споделяте повече и да си вярвате. Няма да може да избегнете наранените чувства, напрегнатите разговори. Опитайте се да запазите добрия тон, за да не разрушите шансовете за хармония помежду ви.

 

Риби

И през тази седмица финансови въпроси ще вълнуват обвързаните Риби. Въпреки че финансово се справяте добре, това не ви дава право да обърквате личните ви финанси. Внимавайте, за да не пострада връзката ви от необмислените решения, които вземате.

 

Четете още:  6 причини да се влюбим в жена Риби

 

 

Коментари ( 0 )