IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
17:58 | 21 март 2017
Обновен: 02:15 | 3 май 2024

Кои зодии се страхуват от венчилото?

И какви са проблемите им, свързани с обвързването?

По материала работи: Ставри Таргов
Кои зодии се страхуват от венчилото?

Обвързването не е за всеки. Дори и хора, които имат дългосрочна връзка, понякога чувстват тревожност и уплаха от сериозното обвързване. Това вероятно се дължи на характеристиките на личността, но зодията също оказва своето влияние.

 

Представителите на някои зодиакални знаци, като Телец и Риби например, обичат идеята да бъдат в дългосрочна връзка, но въпреки това изпитват затруднения с вземането на решения или разкриването на себе си пред половинките си.  Други са напълно спокойни с идеята за брак, без да изпитват и капка съмнение или тревога.

 

А останалите просто се опитват да дадат най-доброто от себе си за връзките, без значение дали става дума за романтична или друга връзка.  

 

Кои са зодиакалните знаци, които имат най-голяма фобия от обвързване?

 

Овен

Родените под знака на тази зодия играят по установени от тях правила, така че ако не изясним отношенията си в началото на връзката, по-късно напрежението ще се натрупа и ще ескалира.

 

Ако очакваме представителите на този зодиакален знак да се отпуснат, когато се намират в дългосрочна връзка, скоро предстои да осъзнаем, че при тях нещата не стоят по този начин.  Проблемът при тях не е толкова в страха да загубят свободата си след брака, а по-скоро се притесняват, че половинката им няма да може да се справи с тях и характерната им динамика.

 

Кои са останалите зодии, които имат страх от венчилото, четете на Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна