IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
08:53 | 24 април 2017
Обновен: 10:51 | 25 април 2024

Любовен хороскоп за 24 – 30 април 2017

Нова любов за Близнаците

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 24 – 30 април 2017

През тази седмица ще настъпи подобрение в любовния живот на много представители на зодиака. Венера вече не е ретроградна, затова вижте какво ви очаква според зодията в любовния хороскоп, подготвен от az-jenata.bg.


Овен

Венера ще се върне в знака на Овен още в петък. Тъй като тя беше в ретроградна позиция във вашия знак от 2 февруари до 4 март, със сигурност сте забелязали затрудненията в любовта.


Вероятно е трябвало да вземете някои решения, има ли сте куп въпроси по отношение на любовта. За щастие, всичко това е зад вас. Венера ще ви предложи повече увереност, романтика и привлекателност.


Телец

Готови сте да преоткриете себе си и вашия подход в любовта. В сряда ще се появи прекрасна нова Луна в знака ви. В резултат на това ще имате повече успехи в любовта и ще можете да инициирате действия, които ще ви помогнат да започнете връзка с някоя нова личност или ще успеете да подобрите съществуващите ви вече. Любимият човек ще ви подкрепя. Магически неща ще се случват в любовта.


Близнаци

Ако сте необвързани, ключът към намирането на нова половинка е да подобрите социалния си живот. Още от петък Венера ще ви окаже своята силна подкрепа по отношение на любовта и така ще се задържи до 6 юни.

 

Помислете добре върху поканите, които отправят към вас и това как да се представите възможно най-добре. Също така приятел може да се окаже и вашата нова любов.


Рак

Вашата половинка ще ви окаже своята подкрепа по отношение на кариерното ви развитие. Също така е много вероятно някои от вас да стартират общ бизнес с любимия човек. Ако сте необвързани има шансове за флирт, нови познанства, а няма да е никак странно, ако той или тя се окаже вашият шеф.


Лъв

След петък обвързаните представители на зодията ще имат възможност да засилят духовната връзка с половинката си. Сега е подходящ момент да споделите вашите чувства, желания, да получите удовлетворение. Отдайте се на повече романтика.


Дева

Има шансове финансовото ви положение да се подобри. Повишение на нечия заплата, бонус или печалба от инвестиция, която сте направили с любимия човек. Това ще ви помогне да се успокоите, да балансирате взаимоотношенията с половинката. Споделете най-дълбоките си желания един с друг. Няма да съжалявате.


Везни

Готови сте да въведете подобрения във връзката ви. Този петък Венера ще се премести във вашия сектор на партньорствата и ще се задържи там до 6 юни. Планетата на любовта бе дълго време в ретроградна позиция и връзката ви се нуждае от значителни промени и усилия от двете страни. Любовта е във въздуха, а ако положите усилия, скоро ще видите и плодовете на вашите усилия.


Скорпион

Уважаеми скорпиони, ако сред вас има необвързани, не се учудвайте, ако се появи офис романтика между вас и колега, когото сте се опитали да пренебрегнете в последните няколко месеца. До 6 юни имате пълната подкрепа на звездите. Тези от вас, които имат половинка до себе си ще се почувстват по-сигурни във взаимоотношенията си.


Стрелец

Любовта е във въздуха! Този петък Венера ще се премести във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи до първите дни на юни. Планетата на любовта е готова да ви възнагради, затова се възползвайте от всяка възможност.


Козирог

В сряда новолуние в знака на Телец ще освети вашия романтичен сектор и това ще се отрази благоприятно на любовния ви живот. В резултат на това, ако сте необвързани, през следващите две седмици имате шанс за нови интересни познанства. Ако вече сте се запознали с някого, може да преминете към следващата стъпка. Някои от вас може да започнат да кроят и планове за бебе.

 

Водолей

Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри значително след петък. Ще успеете да постигнете напредък във взаимоотношенията ви. Ако сте били в застой, това ще се промени и ще подобри любовния климат във връзката ви.
 

Риби

Не е тайна, че парите са първото нещо, за което се карат двойките. През последните месеци е възможно вие и вашият партньор да имате чувството, че мненията ви относно парите се разминават. За щастие това ще се подобри и не само финансовото ви състояние, но и комуникацията помежду ви.

 

Четете още Как ревнуват различните зодии?

Коментари

Новини Варна