IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
10:25 | 14 май 2016
Обновен: 19:10 | 28 април 2024

Хороскопът ви за 14 май

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Слав Велев
Хороскопът ви за 14 май

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Овен

Ще се наложи да спазвате чужди правила. Много е възможно някои от вашите познати да ви разочароват или да се усъмните в искреността им. Не си струва да обсъждате съмненията си.

Телец

Назрява конфликт между поколенията. Независимо дали противоречията ще са с родителите или с децата ви, ще е еднакво трудно за преодоляване. Още повече, че днес вие изобщо не сте склонни на компромис.

Близнаци

Мислете далновидно и в перспектива. Дайте воля на фантазията си. Всички идеи, които ви хрумнат днес, могат да намерят практическо приложение. Важно е да ги систематизирате и най-вече да ги запишете...

Рак

Резултати от работата ви ще бъдат високо оценени. Много добър момент за вас. Събитията ще ви бъдат нещо като безплатна реклама. Възползвайте се.

Лъв

Прекалено много контакти и публични изяви ще се случат днес. Енергийното ви ниво е нестабилно, с тенденция към лек спад. Нищо страшно, но е добре поне вечерта да се уедините в позната среда с познати хора.

Дева

Търсейки нещо, ще се изнервите и... няма да го намерите! Тогава ще ви връхлетят тъжни мисли или сантиментални спомени. Потопете се в тях, изживейте ги. Като резултат най-вероятно ще намерите загубената вещ.

Везни

Неспокойни сте и много малко ви трябва, за да загубите увереност в самите себе си. Колкото по-малко споделяте и обсъждате съмненията си, толкова по-правилни ще са решенията ви.

Скорпион

Любовните връзки ще ви изиграят лоша шега. Ако се опитвате да действате на няколко фронта, то определено ще се издъните. Ще се получи по-лошо от второразреден сериал и трудно ще преодолеете последствията.

Стрелец

Прекалено много хора ще имат желание да ви помагат. Толкова много, че чак ще пречат. Няма как да ги елиминирате директно, но с малко повече такт бихте могли да изолирате поне част от „помагачите“.

Козирог

Най-трудната задача за вас е да „играете по чужда свирка“. Приемете го като предизвикателство. Пробвайте и не би било странно, ако извлечете полза от цялата работа.

Водолей

Някой ще сподели с вас плановете си и много ще ви ентусиазира. Готови сте да се включите с всеки за всичко, стига да е ново и непознато. Първоначално може и да ви хареса, но много скоро ще „съберете платната“.

Риби

Ще е добре, ако намалите контактите си като цяло. Най-трудни ще са тези с най-близките ви роднини. От тях ще получите най-голяма доза неразбиране. Не го приемайте лично, вместо това изберете подходящ начин да възстановите силите си.


 tialoto.bg

Коментари

Новини Варна