IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
13:46 | 16 юни 2017
Обновен: 13:37 | 29 март 2024

Диамантената зодия, която блести най-ярко в зодиака

Има добро сърце и ранима душа

По материала работи: Пламен Янков
Диамантената зодия, която блести най-ярко в зодиака

Това е зодията, която блести най-ярко в зодиака. Има добро сърце и ранима душа. Нарекохме я "диамантена", защото е ценна и има качества, които никоя друга зодия не притежава. Ето и коя е тя... 

 

ДЕВА

Девите са много специални. Те са изключително различни от всички други. Малцина са тези, които могат да се докоснат до истинската им същност и да я опознаят. А те са прекрасни, артистични и много нежни зодии.
 

В сърцето си таят много обич, която само чака да  бъде раздадена. Те са раними и понякога се защитават остро, но не искат никого да наранят.


Вярват, че светът е едно прекрасно място, което си струва да бъде опознато. Всеки момент трябва да се изживее и всяка секунда да се цени.


Като хора са много дълбоки, имат сериозни разбирания за живота и знаят как да накарат другите да повярват в тяхната философия за живота.


В любовта Девите са страстни и всеотдайни. Дават сърце и душа за хората, които истински обичат.


В работата си са много отговорни и трудолюбиви. Следват мечтите си докрай и никога не се отказват от целите, които са си поставили. А те винаги са високи.
 

Девите имат специално сърце! Те са диамантите на зодиака.

actualno.com

 

Четете още Тя е практична перфекционистка - тя е зодия Дева

Какво прави жената Дева толкова интересна?

Мъжът Дева в секса и любовта

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Коментари

Новини Варна