IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
16:31 | 16 декември 2016
Обновен: 03:58 | 6 април 2024

Мъжът Дева в секса и любовта

Понякога е непостоянен

По материала работи: Пламен Янков
Том Харди е зодия Дева, роден е на 15 септември 1977г. в Лондон

Той е интересен, понякога твърде непостоянен и е взискателен към изненадите. Мъжът Дева – общителен, настоятелен, когато трябва да спечели женското сърце. Отделя голямо внимание на външността си, поддържан е, а по отношение на финансите може да бъде и стиснат. Какво още не знаете за него по отношение на любовта?


Мъжът Дева в любовта 

Когато мъжете от тази зодия се влюбват, те често си задават въпроси относно това, което в действителност изпитват към партньорката си. Като непостоянен знак, Девите бързо разбират, че това не е било любов, а мимолетно увлечение.


На моменти са твърде несигурни в емоциите си. Въпреки че са лоялни към приятелите си, на мъжете Деви им трябва повече време, за да намерят истинската любов и връзка, която ще им донесе търсеното в любовта.


Мъжът Дева и сексът

Сексуалността на господата родени под този зодиакален знак, почти винаги е във възход. Като цяло те биха могли да бъдат наистина вдъхновяващи любовници. Хубавото е, че винаги това, което правят в леглото е с цел да постигнат съвършенството в интимността.


Но мъжете Деви правят и всичко възможно да разучат анатомията на половинката си, за да могат наистина да я задоволят. И все пак, ако им доскучае в леглото, биха могли да бъдат доста критични към партньорката си. Ето защо, ако мъжът до вас е от зодия Дева, бъдете по-изобретателни в леглото.


Мъжът Дева във връзката

В зависимост от това, което търсите в любовта, мъжът Дева може да бъде чудесен партньор или да ви се стори досаден. Въпреки че е посветен на половинката си, той се управлява от Меркурий, което го прави двойствена личност и невинаги може да му се има пълно доверие.

 

На моменти може да бъде повърхностен, когато става въпрос за емоционална близост и интимност. Мъжът Дева обича рутината и се нуждае от „здравословен“ избор в живота си по отношение на половинката. Обича да бъде обгрижван и живее в зависимост от традиционните ценности.


Доколко може да му се доверите?

Девата е земен знак, а представителите на силния пол родени под него, винаги търсят физическо удоволствие. Ако в партньора до себе си намери твърде много пропуски, той няма да се поколебае да си намери нов или да води паралелна връзка. Дори и най-лоялните Деви имат нужда от разнообразие и уважение във връзката.

 

az-jenata.bg

 

Четете още Когато си избирате мъж, вижте и зодията му

Годишен хороскоп за 2017 г.

Как сексът се отразява на мозъка?

Коментари

Новини Варна