IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
09:11 | 19 юни 2017
Обновен: 23:03 | 24 март 2024

Любовен хороскоп за 19 – 25 юни 2017

Очаква ни повече романтика

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 19 – 25 юни 2017

Седмицата за почва с повече романтика. Във вторник Венера ще бъде в добра позиция към Нептун и това ще донесе положителни вибрации в любовта. Някои представители на зодиака ще имат възможност да добавят дълбочина във връзката си. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.


Овен

През тази седмица ще се почувствате напълно удовлетворени от любовния си живот. Вашият партньор ще оцени независимостта ви като личност, талантите и способностите ви. Ако скоро сте започнали любовни взаимоотношения, емоциите, които изпитвате помежду ви ще се задълбочат.


Тези представители на зодия Овен, които са необвързани, имат шанс да срещнат някого, който ще бъде поразен от тях като личност.


Телец

Тази седмица ще може да се възползвате максимално от романтиката, която ви очаква. Ако търсите нова любов, не пропускайте поканите за партита и социални събития. Имате шанс да се запознаете с интересна личност, с която да откриете, че имате много съвпадения.

 

Близнаци

Някои от представителите на зодията искат да споделят част от тайните си и да дадат достъп до душата си. За щастие тази седмица ще имате достатъчно възможности да превърнете това желание в реалност.


Ако се намирате във връзка, ще ви бъде по-лесно от обикновено да задълбочите взаимоотношенията си с любимия човек. Необвързаните Близнаци имат шанс да срещнат нов партньор.


Рак

Тази седмица със сигурност ще се почувствате романтично удовлетворени. Много от вашите мечти свързани с любовта ще се сбъднат. Най-хубавото е, че ще закрепите връзката си на духовно ниво. След това в петък, новолунието, което ще бъде във вашия знак, ще благоприятства поставянето на ново начало.


Лъв

Любовният живот на Лъвовете ще е пряко свързан с репутацията и кариерата им, особено ако скоро са срещнали някоя интересна личност. Може да осъзнаят, че той или тя ги тласка по-нагоре в професионалната сфера. Друга възможност е, че някои от вас може би ще искат да представят в дълбочина работата си пред любимия човек.


Дева

Независимо дали наскоро сте срещнали нов партньор или се намирате в дългогодишни взаимоотношения, тази седмица любовта няма да ви разочарова.


Някои Деви ще направят планове за пътуване в чужбина. Към края на седмицата връзката ви с любимия човек ще постигне по-дълбоки измерения. Ще се почувствате истински свързани духовно и физически.

 

Везни

Обвързаните представители на зодията ще се радват на добри финансови постъпления. Това може да е бонус за вас или половинката ви, наследство, сключване на добра сделка. Взаимоотношенията с любимия човек ще се развиват хармонично, затова се наслаждавайте на баланса помежду ви.


Скорпион

Положителни вибрации в любовта могат да очакват и обвързаните представители на зодия Скорпион. Взаимоотношенията с партньора ще са ясни и хармонични, а децата ще ви дадат повод за гордост. Отдайте се на моментите заедно и планирайте някое хубаво пътуване.

 

Стрелец

Подобрения във финансов план ще донесат много положителни емоции за вас и половинката ви. Възможно е това да е увеличение на заплата, добра инвестиция или закупуване на нов дом. Радостта ви ще ви накара да бъдете по-романтични и внимателни един към друг.


Козирог

Романтичните перспективи са блестящи за вас. Комуникацията с любимия човек ще върви хармонично и ще може да изживеете истинска любовна приказка. В петък, новолунието ще ви даде възможности за по-сериозен ангажимент с някого, когото скоро сте срещнали.


Някои от представители на зодията ще предприемат следваща стъпка във взаимоотношенията си. Възможно е общо съжителство или предложение за брак.

 

Водолей

Обвързаните Водолеи ще предпочетат да прекарат повече време у дома и само в компанията на любимия човек. Това не значи, че ще ви бъде скучно. Може да планирате вечеря или уикенд парти за вас и приятели. Взаимоотношенията с половинката ще се движат в хармония.


Риби

Ще имате възможност да споделите най-дълбоките си мечти и фантазии с партньора си. Той или тя ще бъде ваш добър слушател. Някои от вас ще започнат да правят планове за дете. Ако сте необвързани, имате шансове за нови и интересни запознанства. Отворете ума и сърцето си.

az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна