IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:30 | 21 юли 2017
Обновен: 17:55 | 26 април 2024

С какви мъже не трябва да излизате според зодията си

Пазете се от такива, които не са наясно със себе си, съветват звездите

По материала работи: Слав Велев
С какви мъже не трябва да излизате според зодията си

С какви мъже не трябва да излизате според зодията си, разкриват от dama.bg. 

 

Овен: Онзи, който винаги се изплъзва

Вярно е, че обичате преследването, но с времето това става доста дразнещо. Да, обичате предизвикателствата, но как може да спечелите, ако не можете да задържите този мъж достатъчно дълго, за да провъзгласите победата си? Не ви харесват неща с отворен край и подобни връзки ви разгневяват. Намерете някой, който ще ви отдаде... но все пак ще запази нещата интересни.
 

Телец: Мъж, който не е наясно със себе си

Може да си мислите, че тъй като сте силна (а според някои – недостатъчно гъвкава), ви трябва мъж, който ще прави каквото пожелаете. Но какво му е забавното на това? Трябва ви човек, който е здраво стъпил на земята и няма да ви позволи да го тъпчете. Ако ви угажда прекалено, ще изгубите интерес и дори леко ще се срамувате от него.
 

Близнаци: Потаен мъж

За вас комуникацията е от изключително значение, затова последното нещо, от което се нуждаете, е мъж, който не разкрива какъв е и какво желае. Да, може и да е интригуващо, но когато дадете всичко от себе си, за да видите какво се крие зад цялата тази мистерия, ще се отегчите – а знаете, че скуката не ви понася добре. Трябва ви мъж, който е толкова интелигентен, открит и честен, колкото сте самите вие.
 

Рак: Мъж, който е досущ като бившия ви

Да, знаем, бившият ви приятел беше всичко за вас и ако можете да намерите негов клонинг, сте сигурни, че нещата ще провървят по-добре. Но независимо колко общо има този човек с бившия ви, той не е бившия ви и не е честно от ваша страна да се опитате да го направите негово копие. Ясно е, че трябва да преживеете раздялата си и се нуждаете от някой напълно различен.
 

Лъв: Мъж с огромно его

Мислите си, че само мъж, който има огромно самочувствие може да се справи с вас, но проблемът е, че той ще се бори с вас за светлините на прожекторите и това не ви допада. Трябва ви човек, който може да бъде силен и самоуверен, без да го демонстрира непрекъснато. Трябва ви човек, който има достатъчно самочувствие да стои до вас, но да не се опитва да ви засенчи.
 

Дева: Наранен мъж

Можете да поправите всичко, нали? Затова сте склонни да излизате с наранени мъже, мислейки, че можете да ги излекувате. А какво се случва, когато ги „поправите“ и започнете да ги намирате за приемливи? Те ви зарязват и си намират нова половинка. Имате високи стандарти за себе си, а сега е време да завишите стандартите си и за мъжете, с които излизате. Никой не е съвършен, но това не означава, че трябва да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате.
 

Везни: Мъж, който не умее да общува

Мислите си, че правилният начин да направите връзката си хармонична, е да оставите говоренето само за себе си. Проблемът е, че обичате вербалните двубои и когато някой не умее да комуникира, това ви дразни. Нуждаете се от някой, който е умен като вас, който е честен и открит, дори и не винаги да има нещо мило за казване.
 

Скорпион: Лъжец

Всички обичаме хвалбите и понякога милият комплимент може да повдигне духа ни, но никой не обича хора, които никога не казват истината. Не ви трябва мъж, който е толкова зает да ви се подмазва, че никога не е откровен с вас. Освен това мразите лъжците – направо ви подлудяват! Искате мъж, който е страстен, чувствен и ще каже правилните неща по правилното време. Защото в един момент безпочвените комплименти се превръщат в чиста и проста досада.
 

Стрелец: Скучен мъж

Мислите си, че характерът и ентусиазмът ви са достатъчни за двама. Но независимо колко добре изглежда някой, ако никога не иска да излиза и да опитва нови неща, бързо ще изгубите интерес. Трябва ви някой, който иска да опознае света заедно с вас и има неуморим приключенски дух, а не предпочита да мързелува на дивана.
 

Козирог: Мъж с лош кредитен баланс

Признайте си, приемате връзките изключително сериозно. Може и да се преструвате, че не търсите нищо ангажиращо, но всеки мъж, с когото излизате, за вас е потенциален кандидат за дългосрочна връзка. Стабилната финансова основа е изключително важна за вас и ако някой е в лошо финансово състояние и дължи пари на много хора, той не е правилен за вас. Не, че трябва да проверите кредитното му минало, преди да започнете да излизате, но е важно да опознаете добре човека (и финансовите му навици), преди да се впуснете в сериозна връзка.
 

Водолей: Мъж, който разчита на вас

Вие сте независими и искате връзките ви да не са прекалено обвързващи (колкото и парадоксално да звучи). Затова ако някой се държи сякаш сте негово притежание или пък разчита изцяло на вас, нещата просто няма да се получат. Трябва ви връзка, която не е ограничаваща и която ще ви позволи да имате автономия. Ако искате да правите нещо сами, вашата половинка трябва да е съгласна с това.
 

Риби: Женкар

Със сигурност не искате да бъдете с играч и непрекъснато да се чувствате, сякаш в сърцето ви е забит нож, когато ви изневери. Достатъчно лошо е, че ви е бил неверен, но освен това вие сте склонни да му дадете втори, трети, четвърти и пети шанс да се поправи... а това никога няма да се случи. Намерете си верен и лоялен мъж, който има очи само за вас.

Коментари

Новини Варна