IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
10:29 | 25 юли 2017
Обновен: 18:03 | 26 април 2024

Новолуние в Лъв - поставете си по-трудни цели и действайте

По материала работи: Слав Велев
Новолуние в Лъв - поставете си по-трудни цели и действайте

Новолунието в Лъв се случи на 23 юли и ще бъде актуално в продължение на следващите две седмици.

 

Новолунията са моменти, подходящи за обмисляне на бъдещи посоки и поставяне на нови цели.

 

 

В момента на новолунието на небето не се вижда Луна и енергията не е достатъчна за пристъпване към действия. Затова е подходящо да изчакате няколко дни, преди да стартирате реализацията на тези цели, тоест около средата на следващата седмица можете вече да действате.

 

Това новолуние се случва във Лъв и съвпада с планетата Марс, което дава голяма сила, воля и издръжливост за постигане дори на по-трудни и дълготрайни цели.

 

Планетата Уран, която се движи в последните градуси на Овена, прави нехармоничен аспект към новолунието. Това означава, че от една страна е възможно напрежение и някаква степен на стрес по отношение на новите начинания, които искате да постигнете. Уран е планета, която се свързва с нервната система и неочакваните промени. Затова е подходящо да внимавате за резки и импулсивни действия, както и за безразсъдни реакции и непредсказуемост, дори и по отношение на самите себе си.

 

 

От друга страна Уран дава възможността за качествен скок, на освобождаване от това, което вече не ви е нужно. И със сигурност дава силата и енергията за надграждане и промяна.

 

Уран е също планета, свързана с мъдрост и прозрение. Така че можете са осъзнаете и да наблюдавате обективно ситуациите, в които сте привлечени, както и да обмислите добре посоката, в която искате да се развивате.

 

Това новолуние дава, макар и с известна доза напрежение, голяма сила и издръжливост за реализиране на промените и новите начала в живота ви. В зависимост от това, къде попада в хороскопа ви, а това се определя индивидуално за всеки от асцендента, можете да разберете коя точно сфера ще засегне за вас.

 

За всеки обаче новолунието се случва в Лъв - знакът на увереността, радостта, силната воля и смелостта - качества на които е добре да заложите през периода.

 

Лъвът се свързва още с творчество, спорт, игри и забавления. Така че сега, в разгара на лятото, можете да се радвате на добро настроение и пълноценна почивка.

 

dariknews.bg

 

Четете още:   

 

 

Коментари

Новини Варна