IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:30 | 26 юли 2017
Обновен: 18:45 | 25 април 2024

Сродна душа според зодията (част първа)

Зодия Овен – сродна душа, която да е уверена

По материала работи: Слав Велев
Сродна душа според зодията (част първа)

Всички сме чували за сродните души и въпреки да знаем, че не е задължително нашата сродна душа да е голямата ни любов, тайно се надяваме да намерим такова съвпадение в любовта. Знаете ли, че астрологията може да разкрие коя е вашата сродна душа според зодията? Споделяме първа част на сродните души.

 

Зодия Овен – сродна душа, която да е уверена

Овенът е агресивно-предприемчива личност, която обича да живее живота на бързата линия. Не обичат да чакат, ето защо се нуждаят от партньор, който да може да се справи с тяхното темпо и динамика. Идеалната сродна душа за тях е някой, който да прояви увереност, който не се страхува, има смели решения и е готов да поема рискове.

Потенциални сродни души: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

 

Зодия Телец – сродна душа, която да е лоялна, романтична и която да има очи за тях

Ако срещу себе си Телецът има лоялен човек, такъв ще остане и той докрай към него. Но родените под този зодиакален знак се нуждаят от някого, който ще поддържа силното им чувство на ангажираност.

Идеалната им сродна душа е човек, на когото могат да имат доверие. Също така Телците биха се впечатлили и от романтични натури, които да ги накарат да се чувстват единствени на света.

Потенциални сродни души: Рак, Козирог, Дева и Риби.

 

Зодия Близнаци – сродна душа с чувство за хумор, интелект, достатъчно разлики, които да поддържат съюза помежду им интересен

Близнаците могат да бъдат доста придирчиви относно партньора в любовта. Те са един от малкото зодиакални знаци, които търсят любов и сродна душа в едно. Идеалната сродна душа за тях е забавна личност, умна, вдъхновяваща. Също така родените под този зодиакален знак винаги търсят разликите, за да им бъде максимално интересно.

 

Възможни сродни души: Лъв, Везни, Овен и Водолей.

 

Зодия Рак – сродна душа, която а е любяща, интелигентна, чувствена и с емпатично сърце.

Ракът има огромно сърце и много любов, която да сподели. Но ако искате да имате за партньор представител на тази зодия, трябва да сте готови и да дадете, не само да получавате.

Раците се нуждаят от някого, който е достатъчно интелигентен, за да привлече вниманието им, но и достатъчно любезен, за да ги накара да се чувстват специални и обичани. Те рядко проявяват егоизъм, така че идеалният им партньор също трябва да бъде грижовен.

Потенциални сродни души: Скорпион, Телец, Риби и Дева.

 

Зодия Лъв – сродната душа трябва да е някой, който е уверен, загадъчен и способен да задържи интереса

Лъвът е безнадеждно привлечен към уверени, но загадъчни личности. Той иска партньор, който обича приключенията, но и да е интригуваща личност, която постоянно да поддържа техния интерес. За нищо на света Лъвовете не биха допуснали сродната им душа да ги засенчи.

Потенциални сродни души: Близнаци, Везни, Стрелец и Овен.

 

Зодия Дева – сродна душа, която да е амбициозна и напълно отдадена

Представителите на зодия Дева са взискателни във всяко отношение, особено в любовта. Те трудно намират сродната си душа. Нуждаят се да бъдат задвижвани от амбициозни личности, които да бъдат максимално отдадени на връзката им.

Потенциални сродни души: Скорпион, Козирог, Рак и Телец.

 

az-jenat.bg

 

Четете още:   

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна