IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
16:18 | 18 август 2017
Обновен: 16:07 | 14 април 2024

След Мария Гущеров си намери нова опашка – плейметка

Светлана Василева топли чаршафите на бизнесмена

По материала работи: Пламен Янков
Василева с Азис и Гущеров. Снимка: Facebook

Бизнесменът Християн Гущеров, който се раздели с фолкпевицата Мария след двегодишен брак, вече има нова тръпка. Светлана Василева се намести в неговото ложе и самата тя потвърди, че вече топли чаршафите му.

 

"Да, с Християн Гущеров сме заедно! Двойка сме от 3 седмици и вече живеем заедно в дома му", заяви тя пред "България днес".

 

"Запознах се с Християн, след като се раздели с фолкпевицата Мария. Така че няма нищо вярно в обвиненията, че съм я използвала, за да стигна до него. Много след тяхната връзка се срещнахме. Той е свободен мъж и може да има връзка, с която пожелае. Аз също съм свободна, така че и аз мога да бъда с когото пожелая", разказа Светлана.

 

Плеймейтката призна, че с Мария не поддържат в момента никакви отношения. Василева отговори и на обвиненията, че Гущеров я използва само за забавления и няма сериозни намерения към нея.

 

"Християн е изключително зрял и възпитан човек. Мислите ли, че ако ме използва само за сексиграчка, щяхме сега да живеем заедно? Мъжете използват една жена за забавление 1-2 пъти и толкова - след това спират да се виждат с нея. При нас нещата са по-различни от клюките, които си измислят разни хора", добави блондинката.

 

"Той е достатъчно умен човек, за да прецени поведението ми и да ме приеме в дома си. Чувствам се много щастлива и харесвана жена в неговата компания. Той е интелигентен и възпитан мъж, който знае как да направи една жена щастлива. Мисля, че и самият той е щастлив. А относно хората, които пишат лъжи по мой адрес, мога им кажа, че вече се изтъркаха и никой не вярва на глупостите им", добави Василева.

 

Тя изрази надежда връзката им да продължи дълго, защото се чувствали добре заедно.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна