IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
09:13 | 21 август 2017
Обновен: 11:06 | 15 април 2024

Новолуние и Слънчево затъмнение: Всичко в живота ви ще се промени

Настъпва краят на един цикъл

По материала работи: Пламен Янков
Новолуние и Слънчево затъмнение: Всичко в живота ви ще се промени

Знаете ли, че Слънчевите затъмнения се случват винаги по време на Новолуние? Тази година, на 21.08. точно в 21:31 часа ще се случи пълно Слънчево затъмнение, което обаче ще бъде видимо на територията на САЩ, тъй като при нас то тъкмо ще е залязло.

 

Нашите предци са свързвали Слънчевите затъмнения с апокалиптични прогнози за бъдещето, тъй като явлението се е случвало рядко, а непознатите събития, особено астрономическите, винаги будят страх у хората. От астрологична гледна точка всичко зависи от аспектите, които правят Слънцето и Луната с останалите планети, а това затъмнение определено обещава да бъде повече от положително. То поставя началото на дългосрочни и важни промени в живота ни, които ще бъдат постигнати със смелост и увереност. Решителните и нестихващи усилия от наша страна ще донесат растежа и щастието, към които винаги сме се стремили.

 

Слънчевото затъмнение съвпада с неподвижната звезда Регулус, което обещава амбиция и приключенски дух. Хармоничният аспект с Уран ще украси шестмесечният период на действие на затъмнението с вълнение и трепетно очакване.

 

Като всяко Новолуние, това също бележи краят на един цикъл и стартирането на нов. По това време Слънцето и Луната са в съвпад, което поставя всички възможности на масата и само от нас зависи как ще се възползваме от новите хоризонти, които се разкриват пред очите ни. Сега е точният момент да оформите мислите си и да подредите плановете си, като ги запишете на лист хартия с благодарност и увереност, че вече са се случили. Не се ограничавайте в определена тема, напишете всичко, което искате да постигнете и вярвайте в подкрепата на звездите.

 

Слънчевото затъмнение действа в съчетание с Лунното, което се случи на 7-и август и тяхното влияние в живота ни ще продължи до следващото Лунно затъмнение през Януари 2018.

 

Както вече споменахме, затъмнението ще се случи в съвпад с неподвижната звезда Регулус. Тя оцветява всичко със своята гордост, сила, влияние, чест и просперитет. Трябва да се внимава обаче със завистта, която тези качества предизвикват у враговете ни. Бъдете бдителни и не позволявайте на недоброжелателите да ви навредят. И тъй като Слънчевото затъмнение ще бъде видимо от територията на САЩ и попада върху Асцендента на президента Доналд Тръмп, се очаква вълна от недоволство и дори покушение срещу неговата власт и авторитет.

 

Благоприятният аспект с Уран ще ви донесе сила и увереност да предприемете дълго отлагани промени, които толкова силно желаете, но се страхувате от мнението на околните. Сега обаче е моментът да застанете с гордо вдигната глава и да заявите себе си, такива каквито сте, различни от останалите, но искрени и автентични.

 

Слънчевото затъмнение засилва интуицията, ставаме по-осъзнати за собствените си потребности, което респективно ни изпълва с енергия и амбиция да преследваме целите си, било то лични или професионални. Сега е моментът да се освободим от модели на поведение, които ни дърпат назад в нашето развитие, като зависимости или предразсъдъци. Пороците могат успешно да се заменят с развитие на нашите хобита и интереси. Чувството на свобода и любознателност ще ни подтикне да излезем от зоната си на комфорт, да разширим социалните си контакти и да се изявим в области, за които дори не сме подозирали, че притежаваме таланти.

 

Съветваме ви да не се съпротивлявате на промените, които усещате да се надигат в душите ви, те идват от правилното място и са вашият гарант за щастие и успех. Отпуснете се и се наслаждавайте на новото, то единствено ни движи напред и ни кара да се чувстваме живи. 

woman.hotnews.bg

Коментари

Новини Варна