IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
08:55 | 11 септември 2017
Обновен: 19:00 | 26 април 2024

Любовен хороскоп за 11 – 17 септември 2017

Рибите да внимават в комуникацията с партньора

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 11 – 17 септември 2017

Лятото може да е почти приключило, но пък романтика няма да ни липсва. Разположението на планетите ще открие пред нас добър потенциал в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп. 

 

Овен

Късмет в любовта очаква Овните. Емоциите, които ще изпитате, ще ви накарат да се почувствате така, сякаш сте изгубили ума си. Романтичните възможности са точно пред вас, затова отворете сърцето си. Потопете се в тях, защото това не е игра, а истина. Любовта е реална. 

 

Телец

Това, което е любимо за вас, е да имате удобства и да ги споделяте с близък човек. Имате невероятен потенциал тази седмица, за да продължите напред с партньора си в създаването на най-добрия дом на мечтите.


Ако наскоро сте започнали да живеете заедно, ще установите, че периодът е безпроблемен. Ако сте необвързани, но има някой близо до вас, който ви е впечатлил, добре е да преодолеете страховете си. Разговор с този човек може да доведе до нещо невероятно.

 

Близнаци

Независимо дали сте необвързани или във връзка, способността ви да отваряте сърцето си и да давате любов по най-щедрия, разточителен начин, сега се увеличава. Няма да имате никакъв проблем да подкрепяте любимия човек. Вероятно ще кажете големи думи за любовта, дори и в ситуация с човек, с когото отскоро се познавате.


Няма да съжалявате за това, защото когато умът ви се свързва с това, което усеща сърцето ви, вие знаете, че имате нещо специално. Ако сте необвързани, напишете кратък списък с качествата, които искате да има човека до вас. Прочетете го на глас и се подгответе за любовна магия. 


Рак

Не всяка седмица ще носи промяна за вас в любовта. Тези дни определено ще бъдете фокусирани върху темата за парите. Професионалното развитие и финансите ви ще се радват на космическа подкрепа. Сега се нуждаете повече от всякога от подкрепата и на любимия човек.


Той или тя, няма да се радват особено на новината, че ще трябва да променят своя график спрямо вас. Бъдете търпеливи, защото може би и половинката ви има важни начинания, които се нуждаят от вашата подкрепа.

 

Лъв

Венера в знака на Лъв ще продължи да ви прави привлекателни, но хубавото е, че тази седмица тя ще се свърже с още няколко планети, които ще направят любовния ви живот невероятен. Ако скоро сте се запознали с някого, ще решите да действате стъпка напред. Необвързаните да очакват промени, а обвързаните Лъвове ще се радват на допълнителни любовни искри. 

 

Дева

Ако нямате тайна любовна афера, може да се почувствате измамени от фантастичните романтични аспекти на тази седмица. Истината е, че вие ​​и вашият партньор, може да попаднете в ситуация на спор и да загубите добрия тон един към друг. Време е да кажете на половинката ви, че нещо трябва да се промени във връзката ви. Ако оставите гнева настрана, комуникацията ще върви много по-добре.

 

Везни

Очаквайте една вълнуваща любовна седмица. Няма да има недостиг на социални събития, на които да не покажете своята привлекателност или да демонстрирате любовта към половинката си. Ако сте необвързани, възможностите за нова любов са навсякъде, затова не се застоявайте у дома. Не бива да губите романтичните възможности, които ви се предоставят. 
 

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на половинката си. Той или тя се оказват точният партньор за вас. От друга страна любимият човек също се чувства по-добре, защото сте част от неговия свят. Подкрепата един към друг е най-доброто, което може да направите и тази седмица ще го видите сами.

 

Стрелец

Любовният ви живот достига вълнуващи височини! Тази седмица с любимия човек може да се радвате на общи интереси, които да ви помогнат да преоткриете себе си. Това може да са семинари, курсове, ново хоби, пътуване. Необвързаните Стрелци може да се радват на вълнения в любовта със субект от друга националност. Къде ли ще ви отведат звездите?
 

Козирог

През втората седмица на септември, обвързаните Козирози ще имат желание повече да споделят с половинката си, особено по отношение на секса. Добрата новина е, че той или тя ще отвърне на вашия ентусиазъм. В резултат на това, двамата може да се окажете експериментиращи с всякакви забавни романтични възможности. От секс играчки, до секс ролеви игри, седмицата ще бъде забавна за вас.

 

Водолей

Венера ще продължи да се движи през вашия 7-и дом на взаимоотношенията, предлагайки много хармония и подкрепа в любовния ви живот. Освен това, планетата на любовта ще бъде в добра позиция с други планети, което ще ви предложи повече романтични удоволствия.

 

Време е да споделите вашите желания, свързани с любовта. Той или тя няма да ви разочарова.


Риби

Обвързаните Риби ще трябва да бъдат по-внимателни тази седмица, особено в комуникацията с половинката. Меркурий и Марс ще се сблъскат в сектора на връзките ви в събота, правейки любовта ви страстна към комуникацията. Опитайте се да не спорите. Необвързаните Риби имат добър потенциал за повече романтика.

az-jenata.bg

 

Прочетете и седмичния си хороскоп за 11 - 17 септември

Коментари

Новини Варна