IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
09:13 | 18 септември 2017
Обновен: 16:47 | 22 март 2024

Любовен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

Страсти за Телците

По материала работи: Пламен Янков
Любовен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

През този период Венера ще окаже своето положително влияние в любовта. Някои от представителите на зодиака ще привличат любовта към себе си с лекота, други ще намерят по-дълбок смисъл на връзките си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.


Овен

Обвързаните представители на зодията ще започнат да се вглеждат във всеки детайл на взаимоотношенията си. Може би е добре да натиснете бутона „пауза“. Не забравяйте да благодарите на половинката си за всичко, което прави за вас, особено за малките неща.


Това често е най-важното в една връзка. Като цяло ви очаква хубава седмица. Ако сте необвързани, увеличете социалните контакти. Любовта може да е навсякъде.


Телец

Във вторник планетата на любовта Венера ще се премести във вашия 5-и дом на удоволствията, предлагайки ви много приятни емоции в любовта. Така ще се задържи до 14 октомври, така че се възползвайте максимално от тази енергия.


Ако се намирате във връзка, ще правите повече любов с любимия човек, дори е възможно и да заченете. Необвързаните да не спират да търсят любовта.


Близнаци

Обвързаните Близнаци ще почувстват необходимост да бъдат повече време насаме с половинката си. Това им настроение ще се задържи до 14 октомври. Необвързаните представители на зодията да очакват, че роднина или приятел може да ги запознае с някоя нова личност. Не е изключено това да е онази любовна връзка, която чакахте толкова дълго време.
 

Рак

Ако имате нужда от любовен съвет, може би е добре да го поискате от вашите брат, сестра, близък приятел. Те ще ви помогнат да анализирате случващото се в любовта.


Някои от представителите на зодията е възможно да планират с любимия човек пътуване през следващите седмици. И двамата ще успеете да намерите повече възможности да останете насаме и да се порадвате на романтиката.

 

Лъв

Когато става въпрос за любов, наистина трябва да сте с някого, който постоянно да ви напомня колко сте великолепни. Лъвовете имат нужда от много внимание, похвали, а когато са оценени, доверието им към другите расте. Е, тази седмица вашият партньор ще ви помогне да се почувствате като крал или кралица, защото той или тя е най-големият ви фен.
 

Дева

Необвързаните представители на зодията имат шанс да бъдат забелязани заради тяхното хладно спокойствие и събрано поведение. Вашата елегантна красота е доста привлекателна за останалите и до 14 октомври ще можете да привлечете вниманието на противоположния пол без много усилия.
 

Някои от вас ще направят и промени във външния си вид. Венера е във вашия знак, затова се възползвайте от хубавите вибрации.


Везни

Някои от вас имат тайна, която се изразява като таен копнеж към някого. Ако около вас има някого, който е привлякъл вниманието ви, любовните ви фантазии ще се увеличат. Желанието ви да бъдете с този човек може да не се осъществи, ако той или тя са обвързани или нямат същото привличане към вас. Дали това привличане може да се превърне в нещо реално?
 

Скорпион

През тази седмица социалният живот на скорпионите ще се раздвижи. Може да почувствате любовни искри с ваш приятел. Ако привличането е взаимно, може да се получи красива любовна връзка помежду ви. Обвързаните скорпиони ще се радват на хармония в любовта, а тези, които търсят нова любов е добре да се огледат.


Стрелец

Някои от вас ще почувстват привличане на работното място с... мениджър на висока позиция. Помислете дали е добре за вас да започвате любовни взаимоотношения с колега. От друга страна, обвързаните представители на зодията могат да разчитат на подкрепата на половинката си и дори той или тя да ви помогне в кариерата чрез нови контакти.
 

Козирог

Ще имате нужда от нови преживявания, когато става дума за любов. За щастие, тази седмица Вселената е готова да ви даде повече приключения. Ако се намирате във връзка, може да планирате пътуване с любимия човек, което да е извън граница.
 

Необвързаните могат напълно да се разминат с идеала си за партньор. Възможно е да срещнат личност, която да ги плени с нещо различно. Бъдете отворени.
 

Водолей

Във вторник Венера ще се премести в най-интензивната еротична зона на вашата графика. Така ще се задържи до 14 октомври, като ви предлага възможност да подобрите интимността си, но не само сексуално, а емоционално и духовно. Сега е идеалното време да опитате нещо ново в секса, да споделите вашите фантазии.


Риби

Най-сетне хармония за Рибите. Обвързаните представители на зодията тази седмица със сигурност ще се насладят на космическата промяна, която се случва. Венера ще се премести във вашия партньорски сектор във вторник и така ще се задържи няколко седмици.


Ако противоречията с половинката не се изгладят, добре е да помислите за консултации със специалист. Необвързаните Риби също може да очакват положителни промени в любовта.

az-jenata.bg

 

Прочетете и Седмичния си хороскоп за 18 - 24 септември 2017

Коментари

Новини Варна